BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA ÇAY PAZAR OLA DEDİ

Pozantı İlçe Belediye Başkanı Mustafa Çay, halk pazarını ziyaret ederek Pazar ola dedi.

Pozantı’da hafta da bir gün kurulan Pazartesi pazarını dolaşan Belediye Başkanı Mustafa Çay, esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti. Başkan Çay ziyaretinde pazarcı esnafla sohbet ederek satışlardan memnun olup olmadıklarını sordu. Belediye Başkanı olmadan önce Adana’da zabıta müdürlüğü de yapan Başkan Çay, açıkta ürün satanların mallarını kontrol ederek gerekli ikaz ve önerilerde bulundu.

Ziyaret sırasında bazı pazarcı esnaflar Başkan Çay’dan kapalı bir semt pazarının mutlaka Pozantı’ya şart olduğunu belirterek isteklerini dile getirdi. Belediye Başkanı Mustafa Çay ise hem vatandaşlardan hem de pazarcı esnafından kapalı semt Pazarı isteğini sık sık aldıkları belirterek onlara bilgi amaçlı çalışmaları başlattıklarını ve ihalesinin sürdüğünü, kısa zaman da ise inşaatına başlanacağını söyledi. Ayrıca Başkan Çay’ın yeniden MHP’den aday gösterildiğini duyan vatandaşlar ise Başkan’a hayırlı olsun dileklerinde bulunarak her zaman yanında olduklarını belirttiler.

Son olarak basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan Belediye Başkanı Mustafa Çay, “Halkın içerisinde olmanın kendisine mutluluk verdiğini, hatta sabahları mesaiye başlamadan önce belediye binasına yürüyerek gidip tekre teker dükkânını açan esnaflara hayırlı işler diyerek makamına gittiğini söyledi. Bu şekilde hem halkımın yanında oluyorum hem de esnafımın bir derdi sıkıntısı var ise ilk ağızdan dinliyorum ki sorunların çözümünü kolaylaştırıyorum.” Dedi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*