BELEMEDİK’TE MODA ÇEKİMİ

İstanbul’da yaşayan Pozantılı Modacı Perihan Demirdelen, kendi tasarladığı Sonbahar-Kış koleksiyonunun lansman çekimlerini memleketi Pozantı’da yaptı.

Dünyaca ünlü yer haline gelen, dizi ve sinema çekimlerinin ve aynı zamanda doğa tutkunlarının vazgeçilmezi olan Belemedik Vadisinde gerçekleştirilen 21 ürünün lansman çekimlerini yine Pozantılı bir fotoğrafçı yaparken koleksiyonun modelliğini ise Duygu Arsin üstlendi.

Modacı Perihan Demirdelen, kendi memleketinde çektiği lansman fotoğraf çekimleri için muhabirimize; “annelerimizin sandıklarındaki rengârenk işlemeleri kullanarak günümüze ve modaya uygun 21 tane ürün ortaya çıkarttık. Tanıtım ve katalog çekimleri için kendi memleketim olan Pozantı’yı hele de bu doğa güzellikleriyle sonbaharın tüm ihtişamını sunan Belemedik vadisini seçtik. Hem Belemedik’in bu muazzam güzelliği hem de mankenimiz Duygu Arsin’in sergilediği bu 21 ürünü yine Pozantılı bir fotoğrafçıya çektirerek memleketimin tanıtımına katkı yapmaktan gurur duyduğumu ifade etmek istiyorum dedi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*