BÜYÜKŞEHİR ADAYI SELAHATTİN BAYSAL POZANTI’DA

Yeniden Refah Partisi Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Baysal, bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Pozantı’ya geldi.

Pazartesi günü saat 10.00’da Belediye Başkanı Mustafa Çay’ı makamında ziyaret eden Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Baysal, 31 Mart seçimleri ile alakalı çalışmalar hakkında Başkan Mustafa Çay ve İlçe Başkanı Mustafa Turhan’dan bilgi aldı.

Yaptıkları çalışmaları gün gün aktaran Başkan Mustafa Çay, aynı gün yapacağı Pazartesi semt pazarı ziyaretine Başkan Adayı Baysal’ı da davet etti.

ESNAF VE PAZAR GEZİSİ

Başkan Mustafa Çay ve Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Mustafa Turhan öncülüğünde Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Baysal Pozantı esnaflarını gezerek hem kendini tanıttı hem de esnaflardan Başkan Mustafa Çay için destek istedi.

Pazartesi pazarındaki esnafları da ziyaret eden Başkan Adayı Selahattin Baysal, esnaf ve alışveriş yapan Pozantılı vatandaşlara hayırlı işler bol kazançlar diledi. “Pazar esnafı ve alışveriş yapan Pozantılı halkın Belediye Başkanı Mustafa Çay’ı bu kadar sıcak karşılamaları beni son derece mutlu etti. 31 Mart seçimlerinde inşallah tekrardan Belediye Başkanlığı görevini alçağız ve başarılı şekilde yürütmeye devam edeceğiz. O yüzden Pozantı’nın refahı için yeniden refahta buluşalım.” Dedi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*