CHP, Meclis Üyesi Adayları ile İlk Toplantısını Gerçekleştirdi

31 Mart 2024 Yerel Seçimleri için kararlaştırılan belediye meclis üyesi adayları Cumhuriyet Halk Partisi Pozantı İlçe Başkanlığında belediye başkan adayı Şenol Eroğlu ile bir araya gelerek ilk toplantısını gerçekleştirdiler.

Çarşamba akşamı Cumhuriyet Halk Partisi Pozantı İlçe Başkanlığında yapılan toplantıya İlçe Başkanı Fahri Çay, belediye başkan adayı Şenol Eroğlu, belediye meclis üyesi adayları ve partinin yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Toplantıda 31 Mart seçimlerine 37 gün gibi kısa bir süre kalmasından dolayı belediye başkan adayı ve meclis üyesi adayları ile birlikte nasıl koordineli çalışılacağı, ilçe genelinde nasıl bir seçim propagandası yürütüp, vatandaşın kalbine ne derece de dokunulacağının istişaresi yapıldı. Ayrıca seçim süreci içerisine denk gelen Ramazan ayında nasıl bir çalışma yürüteceklerinin de çalışması yapıldı.

Toplantıda belediye başkan adayı Şenol Eroğlu ve meclis üyesi adayları birer söz alarak kafasındaki düşünceleri ve yapmak istedikleri çalışmaları masaya yatırarak yapılan istişareler sonucunda bir karara varıldı.

Konuyla ilgili kısa bir açıklama yapan CHP Pozantı İlçe Başkanı Fahri Çay, “İlçe binamızda 31 Mart yerel seçimlerinde aday olan Belediye Başkan Adayımız Sayın Şenol Eroğlu, İlçe Yöneticileri ve Meclis üyesi adaylarımız ile birlikte ilk toplantımızı gerçekleştirdik. Seçim süresince yapacağımız çalışmaların istişaresini yaptık.” Dedi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*