CUMHUR İTTİFAKI GÜMBÜR GÜMBÜR

Cumhur İttifakı MHP Pozantı Belediye Başkan Adayı Ali Avan, çalışmalarına gümbür gümbür devam ederken Pozantı Belediyesini almaya kararlı olduklarını her platformda dile getiriyor.

Cumhur İttifakı Adayı seçilir seçilmez hem sahaya inan Başkan Adayı Ali Avan, önce mahalle ziyaretleri yaptıktan sonra şimdide ev ziyaretlerine başladı. Edinilen bilgiye göre her gün en az 10 ayrı ev ziyareti yaptığı belirtilen Başkan Adayı Ali Avan’ın bu ziyaretlerden sadece iki ya da üç tanesini sosyal medya da paylaştıkları belirtildi.

Hem Ak Parti hem de Milliyetçi Hareket Partisi yönetimi ile birlikte ev ziyaretlerine ağırlık verdiklerini dile getiren Başkan Adayı Ali Avan, “Ev ziyaretleri yaparak vatandaşın kalbine dokunuyoruz. Gözlerindeki ışıltıyı görerek ona göre destek istiyoruz. Çok şükür ki halk bizi sevecenlikle karşıladı. Surat asan olmadı. Sokakta dolaşan mafya dedikodularına aldırış etmeden bizleri evlerinde misafir eden kadirşinas vatandaşlarımız sıcakkanlı gülümsemeleri ile bizleri çoktan kucaklamış bile. Bu mutluluk bize yeter. Eminim ki 31 Mart günü sandıkta cumhur ittifakına oy verecek olan vatandaşımız doğrunun da haklının da nerede ve nasıl duracaklarını çok iyi biliyorlar.” Dedi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*