DAĞDİBİ AFET EVLERİNİN YAPIMI DEVAM EDİYOR

Heyelan ve kaya düşmesi sebebiyle ikametlerin taşınması kararı alınan Dağdibi Mahallesindeki yeni afet evlerinin yapımı hız kesmeden devam ediyor.

Yapılan çalışmaları sosyal medya hesabından sürekli paylaşarak ilgili kişilere teşekkür eden Mahalle Muhtarı Refik Günan, çalışmaların son halini paylaştı.

Dağdibi Mahallesi Esentepe mevkiine 122 tane ev, 11 tane ağır, 3 tane iş yeri ve 1 tane cami yapılacak. Yapımı süren evlerin şuan için temelleri atıldığı ve önümüzdeki hafta başında ise kaba inşaatının başlayacağı öğrenildi.

Çalışmalarla ilgili kısa bir bilgi veren Dağdibi Mahalle Muhtarı Refik Günan; “ Çok şükür afet evlerimizin çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Allah devletimizden razı olsun. Çalışmalarda bu aşamaya kadar emeği geçen Ak Parti Adana Milletvekilimiz Sayın Ahmet Zenbilci’ye Ankara AFAD Başkanı Sayın Elif Bağ Hanımefendiye, Adana İl Afet Müdürü Sayın Gültekin Genç Beyefendiye, İlçe Kaymakamımız Sayın Fatih Karamahmut’a Yüklenici firmamız Bulut Yeşin Beyefendiye ve Oğuzhan Okumuş Beyefendiye köyüm ve şahsım adına çok teşekkür ederim.” Dedi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*