DAVAMIZIN PEŞİNDEYİM

Ak Parti Pozantı İlçe Başkanı Yusuf Arısoy, ertelenen ilçe kongrelerinin tarihlerinin yeniden belirlendiğini belirterek Ak Parti Pozantı İlçe Teşkilatının 6’ıncı Olağan Kongresi için gazetemize önemli açıklamalarda bulundu.

Ak Parti genel merkez teşkilat başkanlığı tarafından ertelenen Adana ilçe kongreleri için yeni tarihler nihayet belirlendi. Yeni belirlenen ilçe kongreleri takvimine göre Ak Parti Pozantı İlçe Kongresi 3 Şubat 2018 Cumartesi günü gerçekleştirilecek.

Alınan bilgilere göre; Şubat ayı içinde 10 ilçe kongresinin tamamlanması beklenirken Adana il kongresinin ise Mart ayı sonunda yapılacağı bilgisine ulaşıldı.

İlçe kongresi hakkında ilçe başkanı Yusuf Arısoy şunları söyledi;

“Ak Parti Pozantı ilçe kongremiz büyük bir şölen havasında gerçekleşecek. Biz şuan ki görevimiz olan kongre hazırlıkları ve delegelerimizin bilgilendirilmesi aşamasını gerçekleştireceğiz. 22 Ocak Pazartesi gününden itibaren bir hafta süre ile yeni dönemde ilçe başkanı veya yönetim kurulu üyesi olarak görev almak isteyen arkadaşların başvuruda bulunmalarını istiyoruz. Sonrasında ise Ak Parti Genel Merkez Başkanlığından gelecek olan koordinatlarımız başvuruda bulunan herkesle bire bir görüşmeler yapacak. Yeni görev alan arkadaşlarımız kongremizi gerçekleştirecek ve yeni dönemde partimizi ve davamızı temsil edecekler.

Yeni İsimler, Yeni Görevler

Başkan Yusuf Arısoy açıklamasına şu şekilde devam etti; “Yapılacak olan bu ilçe kongresinde elbet isim ve görev değişimleri yaşanacak. Fakat davamıza gönül veren hiçbir arkadaşımız dargınlık ve küskünlük yaşanmasına müsaade etmeyecektir. Bütün dava arkadaşlarımız çok iyi bilir ki, Ak Parti Cumhurbaşkanım Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yükünü omuzlamak için fedakârlık yapmak isteyenlerin ve bu derde ortak olmak isteyenlerin davasıdır.

Bu anlamda 6. Olağan Kongremizin tamamlanmasından sonra yeni oluşacak olan ilçe teşkilatı 2019 seçimlerine güçlü adımlarla yürüyüp partimizi toplumuzun her kesiminde güçlü bir şekilde temsil edilmesi için sahada olacaktır. 2019 yerel seçimleri, Cumhurbaşkanımızı Pozantı Belediyesi Zaferi ve hemen arkasından gelen Başkanlık seçimlerindeki zaferi ile hediyelendirecektir. Bu duygu ve düşüncelerle geçmişte farklı görevlerde partimize emek vermiş, gece gündüz durmadan koşturarak ter dökmüş bütün arkadaşlarıma minnetlerimi sunuyorum. Yeni kongre sürecinin ilçemiz için hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.” Dedi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*