DEVLET HASTANESİNE YENİ DOKTORLAR ATANDI

Pozantı 80. Yıl Devlet Hastanesine biri Dâhiliye Uzmanı olmak üzere toplam 7 yeni doktor atandı.

 

Yaz aylarında tam kapasite çalışarak yüksek nüfusa sağlık hizmeti veren Pozantı Devlet Hastanesinde ikinci dâhiliye uzmanı, Dr. Doğukan Akçalıoğlu hasta kabulüne başladı. Bunun yanı sıra 6 yeni acil hekimi de hizmet vermeye başladı.

 

Hastane kadrosunda uzman hekim olarak 2 Dâhiliye uzmanı, 1 Genel cerrah, Anestezi uzmanı, Kadın-Doğum uzmanı ve Çocuk Hastalıkları uzmanı mevcut olup, halkın ihtiyaç duyduğu diğer branşları Pozantı’ya getirebilmek için yönetmelikler gereği, Pozantı Devlet hastanesinin D grubu statüsünden C grubu statüsüne yükselmesi gerekiyor.

 

25 yataklı D grubu hastaneden 50 yataklı C grubu hastane statüsüne yükselmesi için çalışmalarını sürdüren Başhekimlik ve hastane yöneticileri, diyaliz ünitesine hastane dışında yer bulma arayışlarını sürdürüyor. Pozantı 80. Yıl Devlet Hastanesi C Grubu hastane olduğunda Kulak-Burun-Boğaz, Ortopedi ve Üroloji uzmanı doktorların da ilçemizde hizmet vermesi mümkün olacak.

 

Genel Cerrah, Anastezi, Çocuk hastalıkları, Kadın-Doğum Full kapasite çalışmaktadır.  Randevu almak için ALO 182 telefonunu arayabilir veya https://www.mhrs.gov.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*