MUHTAR NURETTİN DOĞAN’DAN VALİ KÖŞGER’E UYARI; KÖYÜMÜN ÜZERİNE ÇIĞ DÜŞMEK ÜZERE
Milletvekili Sunay Karamık Pozantılı Öğrencileri Meclis’te Ağırladı
Adana’nın Pozantı İlçesi’nde Pozantılı kadınlar ile öğrenciler tarafından Filistin Halkı için ‘Filistin Kardeşlik Kermesi’ düzenlendi.
Pozantı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü hizmet binası bahçesinde düzenlenen kermes yoğun ilgi gördü. Kadınlar elleriyle yaptıkları ürünleri kermeste görücüye çıkarttı. Bir birinden lezzetli yiyeceklerin yanı sıra, kermeste sıcak sıkma ve böreklerde yapılarak Filistin Halkı için satıldı.
Filistin yararına organize edilen kermese Pozantı Kaymakamı Fatih Karamahmut ve Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay’da katılarak kermese destek verdi. Hayırsever Pozantı'lı kadınlar ile sohbet eden Kaymakam Fatih Karamahmut bu güzel hayırdan dolayı kadınlara ve öğrencilere teşekkürlerini iletti.
14-15 Aralık tarihleri arasında düzenlenen kermes daha sonra sona erdi.