GEÇİM KAYNAĞIMIZ TARIM PAHA BİÇİLEMEZ BİR ÖNEME SAHİP

Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Şenol Eroğlu, Pozantı’nın mahallelerini teker teker gezerek ilçemizin en önemli geçim kaynaklarından bir tanesi olan tarımın paha biçilemez bir değere sahip olduğunu belirtiyor.

Açıklanan belediye meclis üyesi adaylarını tanıtan Başkan Adayı Şenol Eroğlu, her bir meclis üyesi adayını özveri ile seçtiklerini ve sadece gece gündüz demeden Pozantı için çalışacaklarının altını çizdi.

Gittiği Yukarıbelemedik, Karakışlakçı, Yağlıtaş, Aşçıbekirli ve Dağdibi Mahallelerinde çiftçilik yapan seçmenlerine seslenen Başkan Adayı Şenol Eroğlu şunları dile getirdi;

“İlçemizin geçim kaynağı tarımın, sadece ilçemizde değil ülkemiz için de paha biçilmez bir öneme sahiptir! Kıymetli çiftçilerimiz, sizleri anlayan, sizlere değer veren, emeğinizin karşılığının katbekat alacağınız bir yerel yönetimin olması için gece gündüz demiyor, çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. İnovatif, akıllı ve ileri teknolojiyle sahip tarımsal faaliyetler için geliştirmekte olduğumuz projelerimizi, 31 Mart sonrası takdirinize sunacağız. Hep birlikte kazanacak Pozantı’mızı ilelebet yükselteceğiz.”

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*