GELENEKSEL İMAM HATİP LİSESİ MÜNAZARASI YAPILDI

Pozantı Anadolu İmam Hatip Lisesi´nin Okul Müdürü Cumali Özçelik önderliğinde gelenekselleştirdiği münazara etkinliğinin dördüncüsü 25 Nisan Çarşamba günü Atatürk İlkokulu konferans salonunda yapıldı.

Okul Müdür Başyardımcısı Ömer Özer ve okulun Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Afif Oğuz´un öncülüğünde yapılan etkinlikte eğitimde teknolojinin öğrenci üzerinde olumlu ve olumsuz etkileri konusu ele alındı.

9, 10 ve 11. sınıflardan her grupta birer temsilcinin katıldığı yarışmada konuya hâkimiyet, araştırma düzeyi, ikna kabiliyeti, jest ve mimiklerin yerinde kullanılması, Türkçeyi doğru kullanma ve zamanı doğru kullanma ölçütleri esas alındı.

Öğretmenlerden Fatma Peler ve Recep Kımış´tan oluşan jüriye başkanlık eden Afif Oğuz, yarışma öncesinde kuralları hatırlatmasının ardından etkinliği başladı. Yarışma sonunda eğitimde teknolojinin öğrenci başarısı üzerinde olumlu etkilerini savunan Şevval Yüksel, Ayşenur Gül ve Damlagül Ögür’den oluşan grup, eğitimde teknolojinin öğrenci başarısı üzerinde olumsuz etkilerini savunan Mehmet Akif Ayten, Ahmet Hakan Erbil ve Seyfullah Kaya’dan oluşan grubu az bir farkla mağlup etti.

Yarışma sonunda öğretmen Afif Oğuz münazara ile ilgili öğrencilere dönüt verdikten sonra Okul Müdürü Cumali Özçelik etkinlik ile ilgili görüşlerini beyan etti. Gelecek yıl gelenekselleşen münazara etkinliğimizi halkla buluşturarak Atatürk Kültür Merkezi´nde gerçekleştireceğiz ifadesini kullandı. Öğrencilere ve izleyicilere teşekkür eden Okul Müdürü Cumali Özçelik, iyi dilek ve temennileri ile konuşmasını sonlandırdı.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*