Gezerek Çekiyoruz Ekibinden Aladağ’a Anlamlı Destek

Gezerek Çekiyoruz adlı fotoğraf tutkunu ekibi özel bir sitenin düzenlemiş olduğu “En İyi Kadrajım” adlı fotoğraf yarışmasına katılarak, kazandıkları takdirde ödülün tamamını Aladağ’a bağışlayacaklar.

Geçtiğimiz Kasım ayında Adana’nın Aladağ ilçesinde çıkan yurt yangınında ölen çocukların ailelerine yardımda bulunmak amacıyla bu yarışmaya giren Gezerek Çekiyoruz ekibinden Furkan Bolat, Alper Enes Bolat ve Gamze Bozkaya gazetemize şu açıklamalarda bulundular.

“Bizler Adanalı fotoğraf tutkunu 3 genciz. Başta Adana olmak üzere çeşitli il ve ilçelere giderek yörelerimizin güzelliklerini ve doğasını fotoğraflayarak işimizi yapıyoruz, haz alıyoruz. Madem biz işimizi severek ve gezerek yapıyoruz bizde küçük de olsa bir şeylerin ucundan tutalım istedik.  Eğer düzenlenen bu yarışmadan ödül kazanırsak 1 lirasına bile dokunmadan ödülün tamamını Aladağ’da geçtiğimiz günlerde meydana gelen yangında zarar gören ailelere bağışlayacağız. Bize yardımcı olan desteklerini esirgemeyen tüm fotoğraf severlere, oy veren tüm halkımıza sizlerin aracılığıyla teşekkür ediyoruz” dediler.

Bizler de Fotoğrafçı arkadaşlarımıza başarılar diliyoruz.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*