İLK GEZİ NEVŞEHİR’E DÜZENLEDİ

Pozantı Anadolu İmam Hatip Lisesi bu yıl ki ilk gezisini muhteşem doğa manzarasıyla ünlü Nevşehir’e düzenledi.

Geçtiğimiz eğitim öğretim yıllarında sosyal etkinlikler ve gezilerle sık sık gündeme gelen Anadolu İmam Hatip Lisesi bu sene de etkinliklere erken başladı.

Gençlik ve Spor Bakanlığının gençlerimizin tarihi ve kültürel yönden zengin çevre illeri tanımaları amacıyla hazırlamış olduğu “Şehirler ve Kültürler-Yörelerimiz” projesi kapsamında okul öğrencileri Nevşehir’i gezdiler.

Sorumluluğunu Okul Müdürü Cumali Özçelik ve Müdür Yardımcısı Harun Güçlü’nün üstlendiği gezi 14 Ekim Cumartesi günü günübirlik olarak düzenlendi. Bu sayede öğrenciler hem gezip eğlendiler hem de coğrafi açıdan önemli bir özelliğe sahip olan Kapadokya Bölgesi’ni tanımış oldular.

Konuyla ilgili olarak Okul Müdürü Cumali Özçelik şunları belirtti: “Bu ve buna benzer geziler öğrencilerimiz için her zaman olumlu etkiye sahiptir. Hem kendilerine verilen değerin farkına varırlar hem de görerek öğrenme faktörü bu tür gezilerde devreye girer. Hazırlanan bu proje ile bize bu imkânı sunan Bakanlığımıza minnettarız. Okul idaresi olarak bundan sonra da sosyal faaliyetlere elimizden geldiğince zaman ayıracağız.”

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*