İMAM HATİP ORTAOKULU ÖĞRENCİLERİNDEN VEFA ÖRNEĞİ

Pozantı İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri öğretmenler günü kapsamında ilçemiz ilkokullarını gezerek sınıf öğretmenlerinin günlerini kutladı.

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla İmam Hatip Ortaokulu beşinci sınıf öğrencileri okul idaresinin desteğiyle ilçedeki tüm ilkokulları gezerek üzerlerinde doğrudan ve dolaylı olarak emekleri olan tüm öğretmenlerine çiçek hediye ettiler ve ellerinden öptüler. Öğrenciler bir sınıf öğretmeni olan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Hüdaverdi Yıldız’ı da unutmadılar.

Konuyla ilgili olarak Okul Müdürü Refik Akın şu görüşleri paylaştı: “İmam Hatip Ortaokulu olarak biz öğrencilerimizin akademik yönü kadar sosyal gelişim yönüne de önem veriyoruz. Dolayısıyla vefa ve saygı en önemli iki davranış hedefimizdir. Öğrencilerimizle hemfikir olarak ortaya koyduğumuz ve uyguladığımız bu etkinlikle de bu doğrultuda bir adım atmak istedik. Ziyaret ettiğimiz okullardaki tüm öğretmen arkadaşlarımızdan ve öğrencilerimizden aldığımız olumlu dönütler de bu konuda bize en büyük ödül ve bundan sonraki etkinliklerimiz için bir güç oldu. Başta da söylediğim üzere öğrencilerimizi sosyal açıdan geliştirecek her etkinlik bizim için önemlidir ve bundan sonra da var gücümüzle öğrencilerimizin yanında olacağız. Son olarak bu etkinlikte bize zaman ayıran ve destek olan servis şoförlerinden Hanifi İnal’a teşekkürler.”

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*