İYİ PARTİ’DE ZİYARETLER BAŞLADI

Genel Başkanlığı koltuğunda Meral Akşener’in bulunduğu ve her geçen gün il ve ilçe kongrelerini yapan İyi Parti, Pozantı’daki kongresini yaptıktan sonra İlçe Başkanı Mustafa Arıkan’ın başkanlığında ziyaretlerine başladı.

3 Şubat 2018 Cumartesi günü 1. Olağan kongresini yaparak atandıktan sonra seçilmiş başkan olan Mustafa Arıkan, yönetimi ile birlikte seçim çalışmalarını hızlı bir giriş yaptı. Siyasi ve ekonomik yönden güçlü bir yönetim kadrosu bulunan İyi Parti Pozantı ilçe Teşkilatı’nın en dikkat çeken ismi ise Pala lakaplı Nebi Doğan oldu.

Başlattıkları teşekkür turlarında, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yunus Ayten’i ziyaret eden İyi Parti İlçe Başkanı Mustafa Arıkan şu cümlelere yer verdi;

“İyi Parti, ülke genelinde olduğu gibi Pozantı’da da siyasi örgütlenmesini tamamlamıştır. Tabanını genişletme çalışmalarına başlamıştır. Ziyaretlerimizde, tespit ettiğimiz en önemli unsur, İyi Parti’nin, Pozantı teşkilatında, değişik partilerde, siyaset yapmış isimlerin, partimiz çatısı altında toplanmış olmasıdır. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in, “Medeniyet Yollarının Taşlarını, Sadece Cesurlar Döşer” şeklindeki sloganını, aynen uyguluyoruz. Kısa sürede dalga dalga, yayılan bu gelişme, bize umut verdi.”dedi.

PAZAR GÜNÜ VATANDAŞIMIZLA BULUŞUYORUZ

3 Şubat’ta ilk olağan kongresini yapan İyi Parti Pozantı İlçe Teşkilatı, 18 Şubat Pazar günü Adana İl Başkanı Metanet Çulhaoğlu önderliğinde Akçatekir, Pozantı ve Pozantı’nın Köylerini ziyaret ederek İyi Parti Teşkilatının halka yönelik ilk ziyareti ve ilk buluşması olacak.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*