JANDARMA’DAN 178. YILDÖNÜMÜNDE 178 ÖĞRENCİYE HEDİYE

Pozantı Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler, teşkilatın 178. yılı etkinlikleri kapsamında okullara ziyaretler gerçekleştirerek çocuklarla bir araya geldi.

2016-2017 eğitim öğretimin son günü olan karne gününde çocuklarla bir araya gelen Pozantı Jandarma Ekipleri, Jandarma Teşkilatının kuruluşunun 178. Yıldönümü anısına Pozantı Kaymakamlığı’nın da desteğiyle 178 öğrenciye içerisinde t-şort, pantolon, çorap gibi kıyafetler bulunan 178 paket çanta hediye etti.

11 jandarma personeli ile Aşçıbekirli ortaokulunda gerçekleştirilen karne hediyesi ve jandarma anısı olan çanta paketi hediye etme etkinliğine Pozantı İlçe Jandarma Komutan Vekili J. Kıdemli Başçavuş Bahtiyar Keten’de eşlik etti.

Başçavuş Keten çocukların karne heyecanına ortak oldukları için mutlu olduklarını ifade ederek “Bu sadece bir yıldönümü etkinliği değil birliğimizin, beraberliğimizin memleketin en ücra köşesinde yediden yetmişe bütün vatandaşlarımızla kaynaşmamızın bir göstergesidir. Bugünkü etkinliğimizde de yarının büyükleri, doktorları, öğretmenleri, polisleri ve jandarmaları olacak öğrencilerimizle birlik olmak istedik. Öğrencilere hocalarımızla birlikte karnelerini hediye ettik” dedi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*