Kaymakam Fatih Karamahmut’un mutlu günü

Pozantı Kaymakamı Fatih Karamahmut evlilik yolunda ilk adımı atarak ailesiyle birlikte kız istedi.

 

Pozantı’nın genç ve dinamik Kaymakamı Fatih Karamahmut, gönlünü kaptırdığı Cantürk Ailesi’nin güzeller güzeli kızı Antalya Kemer Savcısı İrem Cantürk’ü ailesinden isteyerek söz kesti. Kız isteme merasimi Savcı İrem Cantürk’ün Gaziantep’teki baba evinde gerçekleşti. Savcı İrem Cantürk’ü babasından isteyen Kaymakam Karamahmut’un babası Bayram Ali Karamahmut yüzükleri de takdı.

 

Kurdeleyi kesmek ise Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay’a düştü. Kaymakam Karamahmut ve Savcı Cantürk’ün mutluluklarına ortak olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Çay, “Aileleri ile birlikte kurdeleyi keserek mutluluk yolculuğuna çıkardık. Rabbim mutluluklarını tamamına erdirsin inşallah” diyerek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

 

Savcı İrem Cantürk’ün baba evinde yapılan söz isteme merasimine Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay’ın eşi Gülşen Çay da eşlik ederek genç çifte mutluluklar diledi. Merasime Pozantı Emniyet Müdürü Cem Doğaroğlu ve İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Mehmet Nuri Dilek de katılarak, Kaymakam Karamahmut’un mutluluklarına ortak oldular.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*