
Aziz milletimizin, Kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri ile bütünleşerek 30 Ağustos 1922 ‘de elde ettiği büyük zaferin 101. yıl dönümünü milletçe kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz.
Bu millet, devleti ile birlikte bir bütündür, bizi diğer milletlerden ayırt eden de vatana sonuna kadar bağlılık ve bağımsızlık tutkusudur; inanç, azim ve kararlılıkla ülkemizin kalkınması ve insanımızın iyiliği için gösterdiğimiz gayrettir. Türk milletinin 30 Ağustos 1922’de ordusuyla tek bir yürek haline gelerek gösterdiği olağanüstü kurtuluş mücadelesi ile ülkemiz dünya milletler ailesi arasındaki saygın yerini korumuş ve şanlı bayrağımız göklerde özgürce dalgalanmaya devam etmiştir. Her 30 Ağustos, Türkiye Cumhuriyeti’nin milli iradesinin ışığında lider bir ülke olma yolundaki kararlı mücadelenin de rehberidir.
Bu duygularla; bizlere bu büyük zaferi armağan eden Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ‘ü, silah arkadaşlarını, kanlarıyla canlarıyla bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle, gazilerimizi saygı ve şükranla anıyor, Pozantılı hemşerilerimizin Zafer Bayramı’nı kutluyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum.
Bir yanıt bırakın