KAYMAKAM TENGİR’DEN GÜVENLİK TOPLANTISI

Pozantı Kaymakamlığı’nın ayda bir düzenlemiş olduğu güvenlik toplantısı Kaymakamlık makamında gerçekleştirildi.

Ekim ayı güvenlik toplantısının başkanlığını yapan Pozantı Kaymakamı Taner Tengir, ilçe içerisindeki trafik sorunlarını, okulların ve okul önlerindeki alınan güvenlik önlemlerinin yanı sıra vatandaş ve esnafları ilgilendiren sorunları ise sivil toplum kuruluş başkanlarına sorarak bilgi alışverişinde bulundu.

Milli Eğitim Müdürlüğü’nün başkanlığında SODES’e başvurulan iki projenin kabul edildiği, ilçe de yaşayan Suriyeliler için Türkçe okuma kursunun düzenli bir şekilde devam ettiği ve ilçe geneline kurulan 100’ün üzerindeki kamera sisteminin kurulum aşamasının bitip en kısa sürede aktif edileceği bilgisi verildi. Kaymakam Taner Tengir ise, ilçe geneline kurulan MOBESE sistemi için Adana Valisi Mahmut Demirtaş ve Bakanlığa teşekkür etti.

Ayrıca Kaymakam Taner Tengir, ilçe konumunun Akdeniz’i İç Anadolu’ya bağlayan bir noktada olmasından dolayı ilçe geneline konaçlandırılan Kamera Güvenliği Yönetim Sisteminin (MOBESE) ne aşamada olduğunu İlçe Emniyet Müdür Vekili Tayfun Kılıç’a sordu. Müdür Vekili Kılıç ise ilçenin belli başlı noktaları ve giriş çıkışlarına monte edilen MOBESE sisteminin kurulumu yapıldığını belirterek en kısa süre içerisinde aktif olacağının bilgisini verdi.

Toplantıya Kaymakam Taner Tengir, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Mehmet Durmuş, İlçe Emniyet Müdür Vekili Tayfun Kılıç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüdaverdi Yıldız, Sağlık Grup Başkanı Olga Eker, Esnaf Odası Başkanı Yunus Aytekin katıldı.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*