KAYMAKAM TENGİR’DEN İSTİŞARE TOPLANTISI

Vatandaşların sorunlarının giderilmesi amacıyla Kaymakamlık Makamında istişare toplantısı düzenlendi.

Pozantı Kaymakamı Taner Tengir başkanlığında vatandaşlardan gelen sorunların ve isteklerin giderilmesi amacıyla kurum amirleri ve sivil toplum kuruluş başkanlarının katılımıyla istişare toplantısı yapıldı.

Toplantıya; Pozantı Kaymakamı Taner Tengir, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Nejat Arıkan, İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Emrah Özkan, İlçe Emniyet Müdürü İrfan Uzay, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Bayar, Sağlık Grup Başkanı Dr. Zübeyde Burcu Tuncer, Devlet Hastanesi Başhekimi Emre Samim Çulha, Mal Müdürü Mücahit Akçay, Halk Eğitim Merkezi Müdürü İbrahim Taytaş, Esnaf Odası Başkanı Yunus Aytekin, Taşıyıcılar Kooperatif Başkanı Muzaffer Özdemir ve Akçatekir Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Mehmet Kılınçkaya Katıldı.

TOKİ İÇİN ÇALIŞMALAR HIZLANDIRILDI

Toplantı’da TOKİ’nin Pozantı ilçemize gelmesi için çalışmaların hızlı bir şekilde sürdüğü ve özellikle en önemli konu olan yer belirlemesinin yapılması için Gökbez Mahallesindeki 30 dönümlük alana sıcak bakılsa da ekiplerin gelip inceleme yapılması bekleniyor. Ayrıca TOKİ için Alpu yolu su fabrikası yakınında da 130 dönümlük yer olduğunu belirten Kaymakam Tengir, ilçe merkezine olan uzaklığından dolayı bu bölgeye soğuk baktığını belitti.

YÜKSEKOKULDAN KALAN BİNA MEB VE HEM’E EMANET

Bunun yanında çarşı merkezi ve alayda binası bulunan yüksekokulun Zafer Mahallesi Hastane Caddesi üzerinde bulunan ve FETÖ’den el koyulan binaya taşınacağı için yüksekokuldan boşalan merkez camii karşısındaki binada da Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün hizmet vereceği söylendi.

AKÇATUR DOLMUŞLARI HASTANE ÖNÜNDEN GEÇSİN

Devlet Hastanesi Başhekimi Emre Samim Çulha ve S.S Pozantı-Akçatekir Motorlu Taşıyıcılar Kooperatif Başkanı Mehmet Kılınçkaya söz alarak, gerekli çalışmaların yapılıp, resmi yazıların yazılıp Devlet Hastanesi arkasından ve tren yolu tüneli üzerinde S şeklinde bir yol açılıp Akçatur dolmuşlarının hastane önünden geçmesini istediler. Akçatur Dolmuşlarının hastane önünden geçmesi sayesinde ise Alpu, Fındıklı, Kamışlı ve ilçeye en uzak mahalle olan Karakışlakçı mahallesinden gelen hastaların hastaneye kolaylıkla ulaşması sağlanacak.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*