KAYMAKAM YENİ YILA GÖREVİ BAŞINDAKİ PERSONELLE GİRDİ

Pozantı Kaymakamı Muammer Sarıdoğan, yılbaşı gecesi görev başında olan kamu görevlilerini ziyaret ederek yeni yılını kutladı.

Kaymakam Sarıdoğan, İlçe Jandarma Komutan Vekili Bahtiyar Keten ve İlçe Emniyet Müdürü Fatih Uyguralp ile hastane, ilçe emniyet, itfaiye müdürlüğü ve ilçe jandarma komutanlığını ve trafik kontrolü yapan polisleri görevi başında ziyaret etti.

Kaymakam Sarıdoğan, ilk ziyaretini Pozantı 80. Yıl Devlet Hastanesi personeline yaptı. Personellerin yeni yılını kutlayan Kaymakam Muammer Sarıdoğan, hastalara da geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Son ziyaretini ilçe çıkışında bulunan gişelerde uygulama yapan trafik ekiplerine yönelik gerçekleştiren Kaymakam Sarıdoğan, yapılan uygulamalar hakkında bilgi alarak trafik ekiplerinin de yeni yılını kutladı.

Sarıdoğan, gazetecilere yaptığı açıklamada, yılbaşı gecesi nöbette olan kamu personelini yalnız bırakmak istemediklerini belirterek, “Yeni yılın ilk dakikalarında gece gündüz demeden görevi başındaki kamu personelimizi ziyaret ederek, onlara moral vermek istedik. Onlar bizim görünmez kahramanlarımız. Bugün bizler evimizde yeni yıla girerken aile büyüklerimiz ya da eş dostlarımızla bir araya gelirken bizim güvenliğinizi emniyet güçlerimiz ve jandarmamız koruyor. Her an görevi başında bekliyorlar. O sebeple yeni yıla onlarla birlikte girmek istedim.  Bu sebeple 2019’un başta ülkemize barış ve huzurun yanında sağlıklı ve mutlu bir yıl getirmesini temenni ediyorum” dedi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*