KAYMAKAMLIK’TAN İFTAR YEMEĞİ

Ramazan ayının on beşinci gününde Pozantı Kaymakamlığı tarafından iftar yemeği verildi.

Çarşamba günü Atatürk Kültür Merkezinde verilen iftar yemeğine; Kaymakam Taner Tengir, Belediye Başkanı Mahmut Sami Baysal, Cumhuriyet Savcısı Furkan Sağlam, İlçe Emniyet Müdür Fatih Uyguralp, Siyasi Parti temsilcileri, sivil toplum kuruluş başkanları, mahalle muhtarları, şehit aileleri olmak üzere birçok Pozantılı katıldı.

Kaymakam Taner Tengir ve eşi Handan Tengir, iftar öncesi tüm masaları dolaşarak davetlilere hoş geldiniz dedi. Ayrıca şehit aileleriyle de yakından ilgilenen Kaymakam Taner Tengir, ilçemizin son Şehidi Sefa İzbudak’ın annesi Teslime İzbudak’la uzun uzun sohbet ederek halini hatırını sordu.

İftar yemeğinde davetlileri Atatürk Kültür Merkezi’nin kapasitesi almayınca ayakta kalan misafirler için dışarıya ek masalar atılarak sofralar kuruldu. İftar saatinde İmam Şahin Demirtaş’ın ezanı okumasıyla davetliler orucunu hurma ve dualarla açtı. Yemek duasını ise İlçe Müftüsü Seyfullah Aruk yaptı.

Kaymakam Taner Tengir iftar sonrasında yaptığı kısa konuşmaya “Yüce Yaradan’a Şükürler olsun” diye başlayarak şunları söyledi;

“Yüce Yaradan’a Şükürler Olsun ki bugün hep birlikte bir aradayız. Aramızda Şehit ailelerimiz, kamu kurum ve birim müdürlerimiz, siyasi parti ve sivil toplum kuruluş temsilcilerimiz ve vatandaşlarımız var. Böylesine güzel bir günde birlikte oruç açmanın hazzına varmak inanın çok muzzam bir duygu. Geldiğiniz için hepinize gönülden teşekkür ediyorum. Geçtiğimiz sene köylerden de vatandaşlarımız vardı ama bu sene küçük bir program da değişiklik yaptık. Vatandaşlarımızı köylerden buraya getirmek yerine biz köylümüzün, vatandaşımızın ayağına gideceğiz. Haftaya Salı günü Aşçıbekirli Mahallesinde de bir iftar yemeği programımız olacak. Tüm hemşerilerimi oraya da davet ediyorum.” Dedi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*