MARAL İNŞAAT VE EMLAK’TAN UMRE ÇEKİLİŞİ

Pozantı’da yapmış olduğu yeniliklerle adından sıkça söz ettiren Maral İnşaat ve Emlak sahibi Soner Kaya geçtiğimiz hafta gazetemizden Kaya Life ve Keyif Rezidans projelerinden daire alan vatandaşlar arasından çekiliş yapıp karı koca iki çifti umreye göndereceğini açıklamıştı.

Maral İnşaat ve Emlak sahibi Soner Kaya söz verdiği gibi umre çekilişini Perşembe günü çarşı merkezinde bulunan ofisinde yaptı. Yapılan çekilişe İlçe Kaymakamı Taner Tengir, Esnaf Odası Başkanı Yunus Aytekin, Yenikonacık Mahalle Muhtarı Nurettin Doğan ve Kaya Life ve Keyif Rezidans projelerinden daire alan vatandaşlar katıldı.

Kaya Life projesinin çekilişini Kaymakam Taner Tengir yaparken şanslı kişi Bulat Aksesuar sahibi Mustafa Bulat oldu. Keyif Rezidans projesinin çekilişini ise yine Kaymakam Tengir yaptı. Bu çekilişten de şanslı çıkan kişi ise Sofi Şalgamları sahibi Mahmut Güngör oldu. Yapılan çekilişlerde ismi çıkan vatandaşları tebrik eden Kaymakam Taner Tengir, umre ziyaretinde dua istedi.

Maral İnşaat ve Emlak Sahibi Soner Kaya, umre çekilişi öncesinde yaptığı konuşma da şunları söyledi;

Sektörde Rekabetin en yüksek seviyede olduğunu ifade eden Kaya, Maral İnşaat olarak sosyal projelerle kampanyalara devam edeceklerini söyledi. Kaya, konut sektöründe Türkiye markası olmayı amaçlıyoruz, bu konuda da ciddiyiz. Hedeflerimizi gerçekleştirdik. Bundan sonraki projeler içinde altyapımız mevcut sektörde büyüyoruz. Bugüne kadar çok ciddi çalışmalar yaptık. Çekiliş projemiz Kaya Life ve Keyif Rezidanstan oluşuyor. Maral inşaat 2 Keyif Rezidans’ta 13, Maral İnşaat 3 Kaya Life de ise 8 kişi çekilişe katılacak. Çekilişten ismi çıkan şanslı çiftlerimiz önümüzdeki üç ay içerisinde istedikleri zaman umreye gidebilecekler. Tüm masraflar Maral İnşaat ve Emlak tarafından karşılanacaktır. Bundan sonraki Maral İnşaat 4 Kaya Garden projemizde de inşallah bir araba hediye edeceğiz. Bu umre ve araba çekilişi projelerimizi yapıyoruz ama kimsenin aklına satış sıkıntımızın olduğu düşünülmesin. Biz sadece bir Pozantılı olarak Pozantı’ya daha çok nasıl faydalı olabiliriz diyerek Siz güvendiniz biz başardık sloganıyla yola çıktık. Hepinize teşekkür ederim” dedi.

BİR SONRAKİ ÇEKİLİŞTE ARABA HEDİYESİ OLACAK

Maral İnşaat ve Emlak Sahibi Soner Kaya, bundan sonraki dördüncü projesi olan Kaya Garden’den daire alan vatandaşlar arasında yeni bir çekiliş yaparak Pozantı’daki ezber bozan inşaat firmasından ezber bozan sedan sloganıyla bir araba hediye edecek.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*