MHP POZANTI’DA TAŞPINAR GÜVEN TAZELEDİ

Milliyetçi Hareket Partisi Pozantı İlçe Teşkilatının 12. Olağan Genel Kurulu yapıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Pozantı ilçe teşkilatında 12. olağan kongre gerçekleştirilirken, mevcut başkan Durmuş Taşpınar güven tazeledi.

MHP Pozantı 12. Olağan Genel Kuruluna; Pozantı İlçe Başkanı Durmuş Taşpınar, Adana İl Başkanı Yusuf Baş, MHP Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz, Ak Parti Pozantı İlçe Başkanı Yusuf Arısoy, CHP İlçe Başkanı Şenol Eroğlu, MHP Kadın Kolları Başkanı Zuhal Çelik, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Büşra Durmuş, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Geni Ergül, Yumurtalık İlçe Başkanı Halim Özyürek, İmamoğlu İlçe Başkanı İsmet Erganiş, Karaisalı İlçe Başkanı Sezai Yılmaz, il başkan yardımcıları Sedat Özer, Fatih Kürşat Mert, Mustafa akkuş, Bekir Şimşek, il yönetim kurulu üyesi Mustafa Doğan ve partililer katıldı.

5 İlçe Tamamlanmıştı

MHP’nin Adana’da ilk olarak 8 Mart 2017’de Yüreğir ilçe teşkilatıyla başlattığı 12. olağan kongre takviminin icrasına devam ediliyor. Daha önce Adana’da beş ilçe kongresini tamamlayan MHP, bugün de Pozantı ve Saimbeyli ilçe kongrelerini gerçekleştirdi.

MHP Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz’ın divan başkanlığını yaptığı MHP Pozantı İlçe Başkanlığı 12. Olağan Kongresinde mevcut Başkan Durmuş Taşpınar’ın listesi oylandı.

MHP Pozantı İlçe Başkanı Durmuş Taşpınar olağan genel kurulda açılış konuşması yaparak şunları söyledi;

“Çok kıymetli katılımcılar hoş geldiniz şeref verdiniz. Sizlerin sayasinde 20 yıldır aktif siyasette görev almaktayım. Sizleri mahçup etmemek için imkânlarımız ölçüsünde alnımızın akıyla mücadelemizi sürdürüyoruz. Kıymetli dava arkadaşım. Milliyetçi Hareket Partisi Türkiye’nin teminatı ve sigortası diyoruz. Bunu her zaman da belirtiyoruz. Biliyorsunuz ki önümüzde bir seçim, bir referandum programı var. Fakat bazı partililer insanları yanlış yönlendiriyor, abartıyor. Cumhuriyet elden gitmiyor!  Rejim bir yere gitmiyor! Her şey yerli yerinde duruyor. Cumhuriyetin de rejiminde bekçileri bizleriz. Yani millet. Biz devletin bölünmez bütünlüğü ve bekası için Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin de söylediği gibi “silgiyi kalemden önce tüketmemek için EVET diyoruz.” Bizde evet ediyoruz. Bu konuda da Cumhurbaşkanımıza ve Başbakanımıza güveniyor Milliyetçi Hareket Partisi olarak EVET, EVET, EVET diyoruz.”dedi.

YUSUF BAŞ: MHP’siz Türkiye Mümkün Değil!

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş, Pozantı İlçe Kongresinde yaptığı konuşmada, kongre süreciyle referandum çalışmalarını birlikte icra ettiklerini hatırlattı. Bu süreçte etkin rol üstlenen MHP’nin siyasi hükümete destek amacı taşımadığını belirten Baş, “Bu ülke 15 Temmuz ihanetini yaşadı. Bu darbe girişimi sadece hükümete değil, aynı zamanda milli iradeye ve tüm siyasi iradeye yapılmıştır. Ülkenin bütünlüğü hedef alınmıştır. Sayın Genel Başkanımızın anayasa değişikliğiyle ilgili çıkış noktası burasıdır. Yalan yanlış çirkin iddialarla partimize ve genel başkanımıza saldıranlara hüsnüzan ile bakamayız. MHP bu ülkenin sigortasıdır. MHP’siz bir Türkiye mümkün değildir. Geriye dönüp bakıldığında, 48 yıllık tarihimizdeki duruşumuza, ödediğimiz çok ağır bedellere, Sayın Devlet Bahçeli liderliğinde ortaya koyduğumuz fedakârlıklara, çözdüğümüz ağır krizlere bakıldığında bu gerçeği inkâr etmek mümkün değildir. Dolayısıyla, üniter yapımızın tartışıldığı bir ortamda Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin ortaya koymuş olduğu irade, doğrudur ve biz bu iradenin sonuna kadar arkasındayız. O yüzden samimiyet ölçüsünde, teşkilatlarımızla, milletvekillerimizle gece-gündüz çalışıyoruz, çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

SEYFETTİN YILMAZ: Yanlışların Karşısında Olduk

MHP Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz ise, Pozantı ilçe kongresinde yaptığı konuşmada, MHP’nin daima ülke yararını temel alan bir siyaset izlediğine dikkat çekti. 15 yılda yapılan yanlış icraatları unutmadıklarını vurgulayan Yılmaz, “MHP olarak bugüne kadar, hükümetlerin yaptıkları doğru işlerde hep yanlarında olduk ve destek olduk. Ne zaman yanlış yapıldı ise, o yanlışların da karşısında olduk. Bu tavrımız böyle devam edecek. MHP doğrunun yanında olduğu gibi, yanlışın da hesabını sormasını bilir” dedi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*