MHP’nin 6’ıncı Belediye Başkanı Aday Adayı İş Adamı Ali Avan Oldu

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Yerel Seçimleri için MHP’de 15 Aralık’a kadar başvuru süresi devam ederken Pozantı Belediye Başkanlığına Aday Adayı olan 6’ıncı isim ise iş adamı Ali Avan oldu.

 

8 Aralık Cuma günü MHP Genel Merkezine giderek Belediye Başkanı Aday Adayı için başvuru formunu dolduran Ali Avan, aday adaylık formunu yerel yönetimlerden sorumlu genel başkan yardımcısı Sadir Durmaz’a teslim etti.

 

Adaylık başvurusu öncesinde eşi Ayşe Avan ile birlikte MHP Lideri Dr. Devlet Bahçeli’yi ziyaret ederek müsadelerini alan Ali Avan yaptığı açıklamada şunları dile getirdi;

“Pozantı’mıza hizmet etmek için muhterem büyüğümüz, Türkmen Beyimiz, bilge liderimiz, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli Beyefendinin tensip ve takdirleri ile Milliyetçi Hareket Partisi Pozantı Belediye Başkan aday adaylığı başvurumuzu gerçekleştirdik. Pozantı’mızın ülkemiz, Milletimiz ve memleketimizde yaşayan tüm hemşerilerimiz için öneminin biz farkındayız. Bu farkındalıkla ilçemizin tüm mahallelerini eşit mesafede yönetmeye talip olduk. Ülkemiz, milletimiz, Pozantı’mız, Cumhur İttifakımız ve Milliyetçi Hareket Partimiz adına hayırlı olur inşallah. Rabbim yar ve yardımcımız olsun.” Dedi.

 

HER ŞEY YÖRÜK ÇADIRLARINDA DUMAN TÜTMEYE DEVAM EDEN POZANTI İÇİN

Ankara’dan Pozantı’ya döner dönmez esnafları ziyaret eden Ali Avan, neden belediye başkanı aday adayı olduğunu anlatmak için vatandaşlarla selamlaşıp kucaklaştı. Esnaf ziyaretlerini her geçen gün artıracağını belirten Aday Adayı Ali Avan, “Pozantı’mızdaki kıymetli hemşerilerimizle selamlaşıp ilçemizle alakalı düşüncelerimizi paylaştık. Sevdamız Pozantı diyerek ilçemizi üretken belediyecilik anlayışıyla Cumhur İttifakı’mızın genelden yerele bir kolu olarak hak ettiği değere kavuşturmak amacıyla çalışacağız. Her şey dağlarındaki Yörük çadırlarında duman tütmeye devam eden Pozantı için.” Dedi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*