MHP’nin Adana Adayları Belli Oldu! İşte detaylar

MHP Karataş ve Sarıçam’da mevcut başkanlarla 31 Mart 2024 yerel seçimlerine girecek. 8 ilçede yeni isimler aday gösterildi.

 

MHP Adana’da 10 ilçede adaylarını resmen duyurdu. Mevcut belediye başkanları arasında sadece Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ ve Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz yeniden aday gösterildi. Pozantı’da Mustafa Çay, Karaisalı’da Saadettin Aslan, Yumurtalık’ta ise Türkeş Filik’in aday gösterilmemesi dikkat çekti.

 

MHP’nin 10 ilçede adayları şu isimlerden oluştu;

ÇUKUROVA: Firdevs Cingözler

FEKE: Ahmet Şener

İMAMOĞLU: Mehmet Aydın Kangur

KARAİSALI: Bekir Şimşek

KARATAŞ: Necip Topuz

KOZAN: Mustafa Atlı

POZANTI: Ali Avan

SAİMBEYLİ: Vedat Cengiz

SARIÇAM: Bilal Uludağ

YUMURTALIK: Aydın Kütükoğlu

 

POZANTI ADAYI ALİ AVAN TEŞEKKÜR MESAJI YAYINLADI

MHP’nin Pozantı Belediye Başkan adayı olan genç ve başarılı iş insanı Ali Avan, vizyonu ve çalışkanlığı ile tanınıyor. Ailece Pozantı’ya yaptıkları yatırımlar ile ilçede sevilen takdir gören Avan ailesinden Ali Avan’ın adaylığı heyecan yarattı.

 

Sosyal medya hesabından paylaştığı teşekkür mesajında “Gece gündüz demeden çalışarak Pozantı’mızı daha da güzelleştirmeye çalışacağız” diyen MHP Pozantı Belediye Başkan Adayı Ali Avan şunları söyledi;

 

Sevgili Pozantılı Hemşehrilerim,

Liderim, Türkmen Beyim, Sayın Genel Başkanım Devlet Bahçeli’nin takdirleriyle Milliyetçi Hareket Partimizden Pozantı Belediye Başkan adayı olarak açıklanmış bulunmaktayım. Başta Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli beyefendi olmak üzere Mahalli İdarelerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sadir Durmaz’a, Seçim ve Hukuk İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Feti Yıldız’a, MYK Üyemiz Uğur Öztürk’e, MHP İl Başkanımız Yusuf Kanlı’ya, AK Parti Adana İl Başkanımız Ozan Gülaçtı’ya, MHP Pozantı İlçe Başkanımız Mehmet Kurtul’a, AK Parti Pozantı İlçe Başkanımız Necati Şen’e, MHP Adana Milletvekillerimiz Muharrem Varlı’ya, Ayşe Sibel Ersoy’a, Cumhur İttifakımızın paydaşı AK Parti Milletvekilleri Ömer Çelik, Ahmet Zenbilci, Sunay Karamık, Abdullah Doğru’ya ve teşkilatlarımızın her bir mensubuna ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Cumhur İttifakı çatısı altında Pozantı’mıza hizmet için bir yola çıktık. Rabbim partimizi, milletimizi ve bizleri mahcup etmesin. Genelden yerele, milletimizin birlik ve beraberliği için çıktığımız bu yolda, Pozantı’mızı daha yaşanabilir, daha güzel bir yer haline getirmek için var gücümüzle çalışacağız. Pozantı için daha fazla hizmet, daha fazla gelişim ve daha fazla refah için mücadele edeceğiz.  Siz değerli hemşehrilerimle birlikte el ele, omuz omuza vererek Pozantı’yı daha aydınlık yarınlara taşıyacağımıza inanıyorum. Bu kutlu yolda yanımızda olduğunuz için şimdiden teşekkür ederim. Sizlere layık olabilmek adına gece gündüz demeden çalışacak, 31 Mart 2024’te Milliyetçi Hareket Partimizin ve Cumhur İttifakımızın zaferiyle birlikte Pozantı’mızı daha da güzelleştirmeye başlayacağız.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*