MUAYENE DİYE GİTTİ AMELİYAT OLDU

Ak Parti Pozantı İlçe Başkanı Yusuf Arısoy, muayene olmaya gittiği hastanede acilen ameliyata alındı.

İlçe Başkanı Yusuf Arısoy Salı günü muayene olmaya gittiği Adana Özel Medline Hastanesinde kontroller sırasında ortaya çıkan böbrek taşının idrar yollarını tıkamış duruma gelmesiyle acilen ameliyata alındı.

Doktoru tarafından yapılan iki saatlik başarılı bir operasyon sonrasında Başkan Arısoy Çarşamba günü taburcu oldu. Başkan Arısoy’un ameliyat sonrasında hastane de kaldığı bir gün boyunca ziyaretçi yağmuruna tutuldu. Arısoy’u ilk önce Ak Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni ve Adana Milletvekili Fatma Güldemet Sarı olmak üzere il yönetimi ve ilçe yönetimlerinden birçok kişi geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

2015 yılında aynı sorunla 2 defa ameliyat olan İlçe Başkanı Yusuf Arısoy gazetemize yaptığı açıklama da; “Rahatsızlığımı haber alıp hastaneye ziyarette bulunan İl Başkanım Fikret Yeni ve Adana Milletvekili Fatma Güldemet Sarı ve Pozantı Kaymakamı Taner Tengir olmak üzere tüm il yönetimi camiasına, Pozantı’dan gelen partili partisiz arkadaşlarıma, gelemeyip telefonla arayan tüm dostlarıma ve Pozantı yerel basınına teşekkür ediyorum.” Dedi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*