Müdür Bünyamin Üçgül’e Veda Yemeği

Adana merkeze tayini çıkan Pozantı Orman İşletme Müdürü Bünyamin Üçgül için veda yemeği düzenlendi.

 

5 yıldır Pozantı Orman İşletme Müdürü olarak görev yapan Bünyamin Üçgül, Adana’ya tayini çıkması üzerine ilçemizden ayrıldı. Yerine ise Pozantı’nın evladı olan Şehit Muhammet Ali Demir’in ağabeyi Bekir Demir atandı.

 

Salı günü Atatürk Kültür Merkezinde Müdür Bünyamin Üçgül için verilen yemeğe; Pozantı Kaymakamı Fatih Karamahmut, Belediye Başkanı Mustafa Çay, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Mehmet Nuri Dilek, Pozantı Orman İşletme Müdürü Bekir Demir, Ak Parti İlçe Başkanı Necati Şen, MHP İlçe Başkanı Şeref Dinç, işletme personeli, orman muhafız memurları ve bazı Pozantılılar katıldı.

 

VEDA KONUŞMALARI YAPILDI

Yemek sonrası konuşma yapan Belediye Başkanı Mustafa Çay; “Bünyamin Bey ile çalıştığı günden bugüne kadar kendisiyle çok uyumlu, kurumsal anlamda birbirimize omuz veren çalışmalarımız oldu. Özellikle kendisiyle 5 gün süren Belemedik yangınında birlikte mücadele ettik. 6 Şubat depremlerinde ise çok fedakârca birbirimize omuz verdik. Belediye olarak biz elimizden geldiğince orman işletmesine katkı sunsak da Orman işletme müdürlüğümüzde belediyemize önemli katkılarda bulundu. Bünyamin müdürümüzün yerine gelen isim ise yine Pozantı’mızın evladı bölgemizi bilen bir insan. Bünyamin kardeşime bundan sonraki meslek hayatında başarılar diliyorum.” Dedi.

 

Başkan Çay’dan sonra başka bir konuşma yapan ise İlçe Kaymakamı Fatih Karamahmut oldu. Kaymakam Karamahmut; “Bünyamin Bey ile 9 aydır birlikte çalışıyoruz. Kendisiyle sevgi ve saygı çerçevesinde güzel bir ilişkimiz var. Özellikle deprem zamanı elini taşın altına koyan sorumluluk almaktan çekilmeyen kıymetli bir mesai arkadaşımız. Her veda ister istemez biraz hüzün barındırıyor ama geride bu kadar seven insanla birlikte veda yemeğinde buluşuyor olması bunun da Bünyamin Bey için değerli olduğunun bir göstergesi olarak görüyorum. Ben kendisine yeni iş hayatında başarılar ve mutluluklar diliyorum.” Dedi.

 

YİNE MEMUR OLSAM ORMANCI OLURDUM

Veda yemeğinde son olarak konuşma yapan isim ise Bünyamin Üçgül oldu. Duygusal bir konuşma yapan Müdür Üçgül, 27 yıllık memurluk hayatımda yine olsa ormancılık mesleğini seçerdim diyerek şunları dile getirdi;  “Öncelikle hepiniz bu veda yemeğine hoş geldiniz. 2018 yılının sonuna doğru başladığımız Pozantı Orman işletme müdürlüğünde büyüklü küçüklü görev yaparak Adana’ya tayinimiz çıkma sebebiyle ayrılmış bulunuyoruz. Yerimize gelen Bekir Bey’e de bu görevleri daha güzel yapacağına eminim. 27 yıllık meslek hayatımda birçok yerde çalıştım. Çalıştığım yerlerde müfettiş gördüm, muhalif gördüm, her şeyi gördüm ama Pozantı’da hiçbir tane arkadaşımın tırnağına taş değdirmemiş olmamın mutluluğunu ve gururunu duydum. Devlet memuru olan insanlar genelde çalıştığı mesleklerinde yakınırlar. Bu öğretmen olsun, polis, olsun jandarma olsun mesleklerinden hep yakınmışlardır keşke şu olsaydı bu olsaydı diye. Ben de diyorum ki ormancıyım. Ormancı olmaktan gurur duyuyorum. Tekrar memur olacak olsam yine ormancı olarak bu görevi layıkıyla yapmaya çalışırım. Hepinize geldiğiniz için teşekkür ediyorum. Bundan sonraki hayatınızda mutluluklar dilerim.” Dedi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*