ÖNCE ŞİRKET PERSONELLERİNİ SONRA DA KADROLU PERSONELİNİ SEVİNDİRDİ

Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, geçtiğimiz hafta şirket personelleriyle bir araya gelerek maaşlarını 25 bin TL’ye çıkarttığını söyledikten sonra kadrolu personellerini de sevindirdi.

 

Çalışma şartları ve gösterdikleri bağlılık sonucu şirket personellerinin maaşını 17 bin TL den 25 bin TL’ye çıkartan Başkan Mustafa Çay, kadrolu personellerin maaşlarına da iyileştirme yaparak onlarında gönlünü aldı.

 

Sendika Başkanı Bekir Hakan Durna ile bir araya gelen Başkan Çay, yapılan sözleşmeyi imzalayarak hem şirket elemanlarına hem de kadrolu personele hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

 

Pozantı Sendika Temsilcisi Murat Akkaya ise duygu ve düşüncelerini şu şekilde paylaştı;

“Bugün Sendika Başkanımız Bekir Hakan Durna ile birlikte Pozantı Belediye Başkanımız Mustafa ÇAY’ı Makamında ziyaret ettik. Pozantı Belediyesinde çalışan Kadrolu İşçilerin sıkıntıları ve Ücretleri hakkında istişarede bulunarak ücretlerin artırılması yönünde taleplerimizi ilettik. Neticesinde, İşçi dostu Belediye Başkanımız Mustafa ÇAY işçinin yanında olduğunu bir kez daha gösterdi ve enflasyon canavarına bizleri ezdirmeyerek ücretlerimizde iyileştirme yaparak bizleri mutlu etti. Bu süreçte bizlerden desteğini esirgemeyip daima yanımızda olan işçi dostu büyük Başkan Mustafa ÇAY’ a ve Sendika Başkanımız Bekir Hakan DURNA’ ya sahsım ve işçi arkadaşım adına sonsuz teşekkürlerimi sunarım.” Dedi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*