Onlar Erdi Muradına Biz Çıkalım Kerevetine

Pozantı Kaymakamı Fatih Karamahmut ile Antalya Kemer Savcısı İrem Cantürk evlendi.

 

Geçtiğimiz Mayıs ayında evlilik yolunda ilk adımı atarak ailesiyle birlikte kız isteyen Pozantı Kaymakamı Fatih Karamahmut, Belemedik Butik Otel lobisinde düzenlenen törenle evlendi. Çiftin nikâhını ise Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay kıydı.

 

Organizatör Eda Örs’ün muhteşem konsepti ile adeta nikâh salonuna dönüşen Belemedik Butik Otel lobisi, her iki ailenin sevenlerini ağırladı.

 

Kaymakam Fatih Karamahmut’un nikâh şahidini Ferhat Gür, Oğuzhan Yeşilova, Burak Çağrı Özpolat yaparken gelin hanım Savcı İrem Cantürk’ün nikâh şahitliğini ise Fulya Kasırga Çelik, Ebru Çiftçi, Selin Çirkin ve Dilara Hazal Kara yaptı. Çiftin nikâh defterini ise Sabah Gazetesi Adana Bilge Temsilcisi Ersin Ramoğlu vererek bir ömür boyu mutluluklar diledi.

 

Kaymakam Fatih Karamahmut ve Savcı İrem Cantürk’ün nikâh merasimine Pozantı eski İlçe Emniyet Müdür Vekili Cem Doğaroğlu, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Mehmet Nuri Dilek ve her iki ailenin sevenleri katıldı. Kaymakam Fatih Karamahmut ve Savcı İrem Cantürk’ün düğün töreni ise 22 Eylül’de İstanbul’da gerçekleştirilecek.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*