Otomobil Köprüden Düştü: 1 Ölü 2 Yaralı

Adana’nın Pozantı ilçesindeki D-750 karayolu üzerinde seyreden bir otomobil, henüz bilinmeyen bir nedenle çakıt çayı köprüsünden aşağı düştü. Kazada bir kişi hayatını kaybederken 2 kişi de çeşitli yerlerinden yaralandı.

Kaza, saat 21.30 sularında Pozantı ilçesi D – 750 karayolu üzerinde meydana geldi. Pozantı yönünden Niğde yönüne seyreden içerisinde 3 kişinin olduğu ve Ç.S. (22) nin kullandığı 01 CGS 15 plakalı otomobil, henüz bilinmeyen bir nedenle 20 metrelik çakıt çayı köprüsünden aşağı düştü.

Edinilen bilgiye göre; seyir halinde olan bir TIR şoförünün kazayı görmesi ve 112 ekiplerine bildirmesi üzerine olay yerine giden ekipler, Ş.Ü(22) ve Ç.S.(22)’yi ambulansla önce Pozantı 80. Yıl Devlet Hastanesine götürdüler. Yaralılar ise burada yapılan ilk müdahalelerin ardından Seyhan Devlet Hastanesi ve Adana Şehir Hastanesine kaldırıldı.

Araçta A.A. adlı bir kişinin daha olduğunu sonradan öğrenen ekipler, kaza yerinde yeniden arama çalışmalarına başladı. Yaklaşık 20 dakika sonra bulunan A.A (22) ağır yaralı şekilde Pozantı 80. Yıl Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan A.A. morga kaldırıldı. Polis ise olayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*