PETROL İSTASYONU SAHİPLERİ MAĞDURİYETLERİ İÇİN TBMM’DE

Adana’nın Pozantı İlçesi ve bölgesinde ki İş Adamları bünyelerine bulunan Petrol İstasyonlarının haksız yere kapatılmasına çare bulmak için 62 kişilik bir ekiple TBMM çatısı altında Adana Milletvekilleriyle görüştüler.

İSTASYON SAHİPLERİNİN MAĞDURİYETİ

Taner Yıldız’ın Enerji Bakanlığı’nda çıkartılan bir yasadan dolayı kiralık olarak verilen petrol istasyonlarının içindeki işletmecilerin kusurları yüzünden 3 yıldır petrol istasyonları kapalı olan iş adamları TBMM çatısı altında çözüm aradılar.

İş adamı Yaşar Öz’ün koordine ettiği bu ziyarete, CHP Pozantı İlçe Başkanı Şenol Eroğlu, Ak Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Gani Can Ergül’ün de hem siyasi hem de iş adamı sıfatıyla heyette olması TBMM çatısı altında bütün siyasi partilerin çözüm noktasında ortak bir çalışma yapmasına vesile oldu.

DAĞLI, VARLI VE TÜMER’DEN YAKIN İLGİ

İş adamlarının sorunlarına çare bulmak adına Ak Parti Adana Milletvekili Tamer Dağlı, MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı, ve CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer yakın ilgi gösterdiler.

Mağduriyetlerin giderilmesi noktasında kısa sürede ciddi mesafeler kat eden Adana Milletvekilleri petrol istasyonlarını kiralayanların işledikleri kusurların iş adamlarına mal edilmesinin büyük bir hata olduğunu belirttiler.

HEYET ANKARA’DAN MEMNUN AYRILDI

Pozantı ve bölgesinden olan iş adamlarının oluşturduğu, 62 kişilik heyet görüşmelerden memnun bir şekilde ayrıldı.  Mağduriyetlerinin önümüzdeki günlerde giderileceği ve kapatılan petrol istasyonlarının yeniden aktif hale gelmesi bekleniyor.

Kaynak: Ajans Adana

 

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*