Pozantı Belediyesi Atölye Ekibinden Yeni Seyir Tahtı

Pozantı Belediyesi bünyesinde çalışan ve birbirinden değerli ahşap malzemeler üreten Atölye Ekibi, Belemedik’te bulunan Butik Bungalov Evler için seyir tahtları üretti.

 

Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay tarafından özel olarak kurulan Atölye Ekibi, elini attığı her işten alnının akıyla çıkmayı başarıyor. Belemedik’teki 8 adet ahşap bungalov evleri başarıyla yaparak misafirleri mest eden atölye ekibi, piknik masaları ve üzeri kapalı kameriyelerin ardından şimdi de seyir tahtı yapmaya başladı.

 

MEST EDİYOR

Özellikle Belemedik Butik Otel yanına inşa edilen jakuzili 4 adet Butik Bungalov Evlerin bahçesine monte edilen seyir tahtları, evlerde konaklamaya gelenleri adeta mest ediyor. Sabah, güneş doğarken ve akşam güneş batarken seyir tahtında oturup Belemedik’in eşsiz doğasını seyretmek adeta misafirleri huzurun en uç noktasına götürüyor.

 

“BİZİ İZLEMEYE DEVAM EDİN”

Atölye ekibinin çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getiren Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, doğru seçim yapmanın haklı sevincini yaşıyor. Belemedik’i turizm destinasyonuna dahil etmeyi başaran Başkan Mustafa Çay, buradaki tarihi ve doğal güzellikleri de daha belirgin yapmak için var gücüyle çalışıyor. Belediyenin tüm çalışanlarının büyük bir özveri ile hizmet verdiğini belirten başkan Çay, “Belediye çalışanlarımın, ilçe halkının beni üç dönemdir başkanlığa layık görmesinde büyük katkıları var. Hepsi birbirinden değerli ve yetenekli. Bizi izlemeye devam edin” diyerek çalışanlarıyla gurur duyduğunu ifade etti.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*