Pozantı Belediyespor zirveye ortak oldu: 5-0

Adana Süper Amatör Lig A Grubu’nda mücadele eden Pozantı Belediyespor, Karşıyaka’yı 5-0’la geçti. Puanını 10’a çıkaran Pozantı Belediyespor zirve yarışını sürdürdü.

 

Muharrem Gülergin Stadı’ndaki karşılaşmada düdüğü Arda Argun çalarken, yardımcılıklarını Doğukan Ekinci ve Enes Cem Parlak yaptı.

 

Karşılaşmaya her iki takım da kontrollü başladı. Karşılıklı olarak rakip kaleler yoklanırken ilk gol sesi 23. Dakikada çıktı. Bu dakikada, sağdan uzun gelen ortayı iyi takip eden Davut ceza sahası önünde topu, gelişine sağ ayağı ile vurarak filelere gönderdi: 1-0.

 

Golden sonra durağanlaşan Pozantı Belediyespor karşısında gol arayışını sürdüren Karşıyakaspor aradığı golü bir türlü bulamadı. İlk yarının bu skorla bitmesi beklenirken 45. Dakikada sahneye Can çıktı. Ceza yayı önünde topu önünde bulan Can düzeltip vurdu. Top, sağ üst köşeden filelerle buluştu: 2-0. Hakem Arda Argun ilk yarıya +2 dakika ekledi.

 

İkinci yarıda da üstün futbol oynayan Pozantı Belediyespor oldu. 55. Dakikada, Şerafettin topla birlikte ceza sahasına kadar girdi. Kaleci ile karşı karşıya kalan Şerafettin, kalecinin kapattığı sağ taraftan topu üst köşeye nişanlayarak filelere yolladı: 3-0.

 

Oyunda kontrolü tamamen eline alan Pozantı Belediyespor ataklarını sıklaştırdı.

  1. Dakikada İbrahim Ethem Sofuoğlu durumu 4-0’a getirirken, 89. Dakikada ise oyuna ikinci yarıda giren Hakan Yunmak skoru belirledi: 5-0. Bu dakikadan sonra başka gol olmayınca karşılaşma Pozantı Belediyespor’un 5-0 üstünlüğü ile sona erdi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*