Pozantı Devlet Hastanesi Uzman Kadrosuyla Tam Kapasite Çalışıyor

Kadrosunda Dahiliye, Çocuk hastalıkları, Kadın-Doğum, Anestezi ve genel cerrahi uzmanları bulunan Pozantı Devlet Hastanesinde ilçe halkına artık tam kapasite hizmet veriliyor.

 

Hastane Başhekimi İshak Basatemur’un gayretleriyle, kadrolu hekim sayısının arttırıldığı Pozantı 80. Yıl Devlet Hastanesi, kalabalık nüfusa rağmen yaz aylarında da kesintisiz sağlık hizmeti veriyor. Diş ve Diyaliz üniteleri her hafta rekor sayıda hastaya hizmet sunarken, evde bakım birimi, aile hekimi önderliğindeki sağlık ekibiyle, yaşlı ve bakıma muhtaç hastaları her gün ziyaret ediyor.

 

Hastanenin kadrosuna dâhil olan Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Bilal Anlar ile Anestezi Uzmanı Dr. Çiğdem Şimşek, üç anestezi teknikeriyle birlikte, Pozantı’da yaz aylarında, şimdiden yüzlerce ameliyat gerçekleştirdi.

 

Hastane müdürü Ayşe Avan’ın yönetiminde, personele sürekli verilen hizmet içi eğitimler ile hasta memnuniyeti esas alınmaktadır. Tedavi hizmetlerinin daha verimli hale getirildiği Pozantı 80. Yıl Devlet Hastanesinde hekim ve hemşire kadrosu eski yıllara göre artmış olup, ilçe halkına verdiği sağlık hizmetleri her gün daha çok takdir toplamaktadır.

 

PEKİ, HASTANE DE HANGİ AMELİYATLAR YAPILIYOR?

Apandisit, Meme Ameliyatı, Guatr, Açık Safta Kesesi, Kasık Fıtığı, Göbek Fıtığı, Anal Fissür, Anal Füstül, Kıl Dönmesi, Hemoroid ve Sünnet ameliyatları yapılıyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*