POZANTI KADIN KOLLARINA GENÇ VE DİNAMİK BAŞKAN!

Ak Parti Pozantı Kadın Kolları Başkanlığına Büşra Durmuş atandı

Kısa bir süre önce Asude Gündüz’den boşalan Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanlığına, İlçe Başkanı Yusuf Arısoy’un yönetiminde bulunan Büşra Durmuş getirildi.

Cuma günü İlçe Başkanı Yusuf Arısoy ile birlikte Ankara’ya Genel Merkeze giden Büşra Durmuş Kadın Kolları Başkanlığına atanarak mazbatasını Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam’ın elinden aldı.

Kadın Kollarına getirilen çiçeği burnunda Başkan Büşra Durmuş şu açıklamayı yaptı;

“Rabbim, bu kutlu davada devraldığımız bu görevi mahcup olmadan, hakkı hukuku gözeterek, altında ezilmeden taşıyabilmeyi nasip etsin inşallah.

Bize bu görevi layık gören başta Genel Merkez Kadın Kolları Başkanımız Lütfiye Selva Çam’a, İl Kadın Kolları Başkanımız Sevil Can’a, İlçe Başkanımız Yusuf Arısoy’a, İlçe yönetimimize ve desteğini esirgemeyen aileme, büyüklerime, arkadaşlarıma teşekkür ederim.” Dedi.

Peki, Büşra Durmuş Kimdir?

Fırıncı bir babanın ilk çocuğu olan Büşra Durmuş, 8 Ağustos 1991’de Adana’nın Pozantı ilçesinde doğdu.

1997 yılından itibaren Adana’da, sırası ile Pozantı Atatürk İlköğretim Okulu, Seyhan Anadolu Lisesi ve Akdeniz Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Makine Mühendisliği Bölümünü bitirdi. Üniversite hayatında birçok üniversite kulübünde ve sosyal sorumluluk projesinde çalışan Büşra Durmuş, Üniversite, İlkokul, Polis meslek Yüksekokulu gibi birçok kurumda seminer verdi. Üniversiteden sonra İzmir’de bir şirkette kısa süre çalıştıktan sonra yüksek lisans yapmak üzere iş hayatına ara verdi.

Bu süreçte Pozantı’ya taşınan Büşra Durmuş Ak Parti Pozantı İlçe Yönetimi’ne girerek siyasete adım attı. 6 Ocak 2017 tarihinde AK Parti Pozantı Kadın Kolları Başkanı olarak atandı.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*