Pozantı kent mobilyalarıyla donatılıyor

Pozantı Belediyesi ve Pozantı Orman İşletme Müdürlüğü’nün işbirliğiyle ilçedeki okulların, camilerin bahçelerine banklar, mesire alanlarına piknik masaları yerleştiriliyor.

İnsan odaklı, milli ve manevi değerleri koruyan yerel yönetim anlayışıyla hizmet maratonunu sürdüren Pozantı Belediye Başkanı Mahmut Sami Baysal, okulların, camilerin ve piknik alanlarının ahşap kent mobilyalarıyla donatılması amacıyla Orman İşletme Müdürlüğü ile örnek işbirliği yaptı. Başkan Mahmut Sami Baysal, Pozantı Orman İşletmesi atölyesinde emprenyeli keresteden imalatı yapılan piknik masaları ve oturma banklarını ihtiyaç olan alanlara yerleştirmek üzere teslim aldı.

25’ER ADET PİKNİK MASASI VE OTURMA BANKI

Pozantı’daki okulların bahçelerini kilit parke taş ile kaplayan, parklar ve mesire alanlarında temizlik, peyzaj hizmetlerini kesintisiz sürdüren Başkan Mahmut Sami Baysal, Pozantı Orman İşletmesi atölyesinde yapımı tamamlanan 25 adet piknik masası ve 25 adet oturma bankını teslim aldı.

Başkan Baysal,  Pozantı’ya verdikleri destekten dolayı Adana Orman Bölge Müdürü İsmet Erol ve Pozantı Orman İşletme Müdürü Aytaç Savaş Salan’a teşekkür etti.

ORMANCILARLA DAYANIŞMA

Baysal, “Pozantı’nın daha yeşil olması için ağaçlandırma çalışmalarını gece, gündüz sürdüren Adana Orman Bölge Müdürlüğü’nün değerli yöneticileri, ilçemizde sosyal hayatın daha konforlu olması amacıyla kent mobilyaları hazırlıyor. Geçen yıl 30’ar adet aldığımız piknik masası ve oturma bankı sayısı bu yıl 25’er adet olarak ilçemize yansıdı.  Ormancılarımızın imalatını yaptığı piknik masalarını ve oturma banklarını okullarımızın ve camilerimizin bahçelerine, Akköprü ve Belemedik gibi mesire alanlarına yerleştireceğiz. Buralarda oturup, dinlenecek, daha güzel vakit geçirecek hemşehrilerimiz adına ormancılarımıza şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*