POZANTI MHP’DEN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Milliyetçi Hareket Partisi Pozantı İlçe Başkanı Durmuş Taşpınar, kısa bir süre önce olağan genel kurul yaparak tekrar göreve seçilen Ak Parti İlçe Başkanı Yusuf Arısoy’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Cuma günü gerçekleştirilen hayırlı olsun ziyaretinde MHP İlçe Başkanı Durmuş Taşpınar’a Belediye Başkanı Mahmut Sami Baysal’da eşlik etti. Gerçekleştirilen kongre sonrasın da güven tazeleyen Ak Parti İlçe Başkanı Yusuf Arısoy’a tebriklerini dile getiren MHP İlçe Başkanı Durmuş Taşpınar, siyasette olan fikirleri ve güçleri birleştirmeleri sayesinde Ak Parti ile MHP arasında yapılan ittifakın Türk Milletinin huzuruna iyi geleceğinden bahsettiler. İki liderin de izinden giderek bir an olsun aksini düşünmediklerini belirten Başkan Taşpınar, Afrin’de göğüs göğüse mücadele gösteren Mehmetçiklere de selam gönderdi.

Hayırlı olsun ziyaretinde MHP İlçe Başkanı Durmuş Taşpınar, Pozantı Belediye Başkanı Mahmut Sami Baysal, Kadın Kolları Başkanı Zuhal Çelik ile yönetim kurulu üyeleri katıldı. MHP’nin bu ziyaretini ise Ak Parti İlçe Başkanı Yusuf Arısoy, kadın kolları ve gençlik kolları başkanlarının yanı sıra yönetim kurulu üyeleriyle karşıladı.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*