Pozantı – Niğde – Ankara Otoyolunda Bayram Dönüşü Yoğunluğu Yaşandı


Ramazan Bayramı sebebiyle 9 günlük tatilin son gününde otoyollarda yoğunluk yaşandı.

Özellikle Pozantı – Niğde otoyolu ve Niğde – Ankara otoyolunda vatandaşların memleketlerine geri dönüş yoğunluğu vardı. Bayram tatili için gidilen memleket ziyaretlerinin dönüşünü son güne bırakan vatandaşlar yollarda yoğunluk oluşturdu. Özellikle Ankara yönüne dönüş yapan araç sürücüleri Pozantı – Niğde otoyolu Kırkgeçit tünellerinde yoğunluk oluşturdu.

Öte yandan Pozantı Bölge trafik ekipleri hem otoyol üzeri hem de karayolu üzerinde denetimlerde bulunarak sürücüleri dikkatli gitmeleri konusunda uyardı.

Pozantı Bölge Trafik ekiplerinin yaptığı açıklamada:

“Ramazan Bayramı dolasıyla başlayan bayram tatilinde; karayollarında güvenlik tedbirlerinin en üst düzeye çıkarılması, trafikte seyir halinde bulunan sürücülerin trafik kurallarına uyması, vatandaşlarımızda trafik kültürünün ve bilincinin artırılması amacıyla trafik ekiplerimizce tedbirler alınmıştır.

Yoğun olan trafiğin düzenli bir şekilde ve güven içerisinde akabilmesi için alınan tedbirler kapsamında; otoyol ve devlet karayolu üzerindeki denetlemelerde bayram tatiline çıkan vatandaşlara güvenli bir yolculuk yapmaları için uyarı ve bilgilendirmelerde bulunulmuştur.

Amacımız insanlarımızın bayramda ulaşmak istedikleri yerlere güven içerisinde kazasız belasız ulaşmalarını sağlamak. Bu bakımdan denetimlerimiz tüm güzergahlarda etkin ve sürekli bir şekilde yapılacaktır.” Denildi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*