POZANTI ÜLKÜ OCAKLARINDAN YARDIM ATAĞI

Ülkü Ocakları Pozantı İlçe Başkanlığı, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen bölgelere 13 kamyon yardım malzemesi gönderdi.

Pozantı Ülkü Ocakları ilçe teşkilatının hazırladığı temel gıda malzemeleri, kışlık kıyafetler, battaniye, bebek maması, bebek bezi ve temizlik malzemesinin yer aldığı 13 araçlık yardım kolileri ihtiyacı olan bölgelere ulaştırıldı.

YARDIMLARIMIZ DEVAM EDECEK

Ülkü Ocakları Pozantı İlçe Başkanı Kurtbey Uğur Avan, gazetemize yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

“Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli Beyefendinin talimatları ve Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Ahmet Yiğit Yıldırım’ın önderliğinde depremin ilk gününden itibaren vatandaşlarımızın yaralarını sarmak için çalışmalarımızı halen sürdürüyoruz. Ülkü Ocakları Adana İl Başkanımız Cem Tutsoy Başkanımızın koordinasyonunda yardım bölgelerine Pozantı olarak 13 araba gönderdik.  Pozantı Ülkü Ocakları olarak 40 adet gönüllü çalışıyoruz. Bu 40 kişinin 15’i ulaştırma bölümünde diğer 15’i toplama biriminde ve 10’u ise toplanan yardımları ayrıştırma görevinde canla başla çalışıyor. Bu sebeple gece gündüz demeden yardım atağımıza gönül veren kardeşlerime sizin aracılığınız ile teşekkür etmek istiyorum. Depremin ilk gününden bugüne kadar deprem bölgelerindeki il ve ilçe ocak başkanlarıyla yaptığımız görüşmeler sonucu hangi bölgenin ne gibi bir yardıma ihtiyacı olduğunu öğreniyor ona göre hazırlık yapıyoruz. Esnaflarımızın ve Pozantılı vatandaşlarımızın desteği ile temel ihtiyaç malzemelerin yanına 5 kamyon odun ve 1 kamyon da kömür yardımı yaparak depremzedelere yardımlarımızı ulaştırdık. Adana İl Ocak Başkanımız Cem Tutsoy’dan gelecek talimatları bekleyerek yardım götürmeye devam edeceğiz.” Dedi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*