Pozantı’da Halk Eğitim Merkezi’nin yılsonu sergisi açıldı

Adana’nın Pozantı ilçesinde Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün yıl içerisinde açmış olduğu kursların yılsonu sergisi gerçekleştirildi.

 

Halk Eğitim Merkezi bahçesinde açılışı yapılan yılsonu sergisinin açılışını Kaymakam Fatih Karamahmut, Belediye Başkanı Mustafa Çay, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Mehmet Nuri Dilek, İlçe Emniyet Müdür Vekili Komiser Ömer Öztürk ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüdaverdi Yıldız yaptı.

 

İlçe Halk Eğitim Müdürü İbrahim Taytaş, protokole ve misafirlere sergi alanını gezdirerek usta öğreticiler ve yapılan işler hakkında bilgi verdi. Açılışta CHP İlçe Başkanı Şenol Eroğlu’da bayan usta öğreticilere birer gül dağıtarak başarılar diledi.

 

Sergi de el emeği göz nuru ürünler, ahşap boyama, dikiş nakış ve giyim türleri ile birbirinden değerli portreler satışa çıkarıldı. Sergilenen ürünleri eşi ile gezen Kaymakam Fatih Karamahmut çeşitli alışveriş yaparak kursiyerlere maddi anlamda katkı sağlamış oldu. Sergi de ayrıca Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından açılan keman, bağlama ve halk oyunu kurslarına katılan kursiyerlerden mini bir konser de verildi.

 

Sergi sonundan düşüncelerini dile getiren Belediye Başkanı Mustafa Çay, “Halk Eğitim Merkezi ve Poz-Mer olarak destek olduğumuz kurslarımızın yılsonu sergi açılışını İlçe Kaymakamımız Fatih Karamahmut ile birlikte gerçekleştirerek kursiyerlerin beceri ve el emeklerini yerinde görmüş olduk. Bu güzel eserlerin ortaya çıkmasında katkısı olan değerli hocalarımız ve kursiyerlerimize teşekkür ediyorum.” Dedi.

 

Sergi açılışına Kaymakam Fatih Karamahmut, Belediye Başkanı Mustafa Çay, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Mehmet Nuri Dilek, İlçe Emniyet Müdür Vekili Komiser Ömer Öztürk ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüdaverdi Yıldız, Esnaf Odası Başkanı Yunus Aytekin, MHP İlçe Başkanı Şeref Dinç, CHP İlçe Başkanı Şenol Eroğlu, Muhtarlar Derneği Başkanı Zafer Konuk, ve Pozantılı vatandaşlar katıldı.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*