Pozantı’da Karne Heyecanı Yaşandı

2022-2023 Eğitim ve Öğretim döneminin sona ermesi nedeniyle Pozantı Atatürk Ortaokulunda karne tören düzenlendi.

 

Pozantı’da gerçekleştirilen törende öğrencilere karneleri Pozantı Kaymakamı Fatih Karamahmut, Belediye Başkanı Mustafa Çayi İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Nuri Dilek, İlçe Hâkimi Neslihan Özdemir, İlçe Emniyet Müdür Vekili Komiser Ömer Öztürk ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüdaverdi Yıldız tarafından verildi.

 

Kaymakam Karamahmut ayrıca okul da birçok dalda başarı elde eden öğrencilere belgelerini ve ödüllerini de verdi.

 

Karne töreninde kısa bir konuşma yapan Kaymakam Fatih Karamahmut, “Eğitim bizim için çok önemli. Buradan yetişecek çocuklarımız ülkemizin geleceğini şekillendirecektir. Aralarında çok başarılı doktorlar, mühendisler, siyaset insanları, idareciler, öğretmenler, hemşireler çıkacak, polisler çıkacak, askerler çıkacak ve gelecekte ülkemizin geleceğinde çok önemli roller oynayacaklar. Öğretmenlerimizin çocuklarımıza, özellikle okuma sevgisini aşılamaları çok önemli. Eğitim ordumuz çok güçlü, okullarımızı da güçlendirmeye ve sağlıklı hale getirmeye çalışıyoruz. Çocuklarımızın karnelerinin hayırlı olmasını diliyorum. Ailelerimizi de bir kez daha tebrik ediyorum. İnşallah 2023-2024 eğitim öğretim yılına çok daha güçlü ve azimli bir şekilde başlayacağız” dedi.

 

FEN LİSESİNİ KAZANANLARA SÜRPRİZİM OLACAK

Tören de bir konuşma daha yapan Belediye Başkanı Mustafa Çay, fen lisesini kazanan tüm öğrencilere özel sürprizi olacağını belirterek, tüm öğrencilerden büyük performans beklediğini dile getirdi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*