POZANTILI ÖKSÜZ VE YETİMLERE ÖZEL İFTAR

Pozantı Kaymakamlığı ve Pozantı Belediyesi’nin ev sahipliğinde, yetim ve öksüz çocuklar için iftar programı düzenlendi.

 

Pozantı Belediye Başkanlığı’nın, Pozantı Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı organizasyonuyla verdiği iftar programı belediye işletmesindeki Akçatekir Yaşam Park Restaurant’ta gerçekleştirildi.

 

BAŞKAN ÇAY, ELLERİYLE YEMEK SERVİSİ YAPTI

Pozantı Belediyesi işletmesindeki Akçatekir Yaşam Parkı Restaurant’ta gerçekleştirilen iftar programında Başkan Çay, çocuklara yemek servisini kendi elleriyle yaparken Kaymakam Fatih Karamahmut ile birlikte masaları tek tek gezerek hatırlarını sordular.

 

İftar yemeğine Pozantı Kaymakamı Fatih Karamahmut, Belediye Başkanı Mustafa Çay, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Mehmet Nuri Dilek, İlçe Emniyet Müdürü Cem Doğaroğlu, İlçe Müftüsü Ömer Ünverdi, yetim ve öksüz çocuklar ile aileleri katıldı.

 

İftar sonrasında masaları tek tek dolaşarak çocuklar ve aileleriyle yakından ilgilenen Kaymakam Fatih Karamahmut ve Belediye Başkanı Mustafa Çay, davetlerine icabet ettikleri için teşekkür etti ve her zaman yanlarında olduklarını belirttiler.

 

“ORUCUMUZU YETİMLERİMİZİN DUALARIYLA AÇTIK”

Pozantı Kaymakamı Fatih Karamahmut, Ramazan ayının on beşinci gününde, rahmetin tam ortasında, yetim ve öksüzlerle aynı sofrayı paylaşmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek, “Bu mübarek Ramazan gününde yetim kardeşlerimizin dualarıyla açtığımız oruçlarımızın sofrasıdır. Dolayısıyla Rabbim bizleri, sizlerle her daim bir ve beraber kılsın. Aşımızı, ekmeğimizi paylaşmayı her daim nasip eylesin.” dedi.

 

“RABBİM HEP MUTLU ETSİN”

Mübarek Ramazan ayında öksüz ve yetim çocuklarla bir araya geldiklerini belirten Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay ise, “İftarımızı bugün yetim çocuklarımızla birlikte yaptık. Rabbim, onları hep mutlu etsin, vatana millete faydalı insanlar olmalarını nasip etsin inşallah” dedi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*