POZANTISPOR TRANSFERDE ATAĞA KALKTI

Süper Amatör Küme ekiplerinden Pozantı Belediyespor, yeni sezon hazırlıkları için transfer konusunda atağa geçti.

 

Pozantı Belediyespor Onursal Başkanı olan Belediye Başkanı Mustafa Çay, takımın teknik direktörü Orhan Köziğ ile bir araya gelerek takımın iskeletini oluşturmak için transfer anlaşmalarına başladı.

 

Başkan Mustafa Çay ve Teknik direktör Orhan Köziğ’in yaptığı dış transferde Adana Vefaspor’dan Kaleci Erkoç, Balıkesir Havranspor’dan Davut Can Kuru ve Mert Emir, Nevşehir’den Ömer Çoban, Karşıyakaspor’dan Mehmet Erol, Hadırlıgücü’nden Kerem Dönmez, Seyhan Belediyespor’dan Bekir Tanmız, Niğde Belediyespor’dan Okan Çiçen ve Denizli Mithatpaşaspor’dan Şerafettin Gül ile her konuda anlaşma sağladılar.

 

Pozantı Belediye Başkanı ve Pozantı Belediyespor Kulübü Onursal Başkanı Mustafa Çay, “Teknik sorumlumuz Orhan Koziğ hocamızın raporu doğrultusunda hareket ederek transferlerimizi gerçekleştiriyoruz. Başarılı bir sezon geçirmek adına imkânlar dâhilinde elimizden geleni yapacağız. Yeşil-beyaz renklere gönül veren taraftarlarımızın desteğiyle önümüze çıkan engelleri bir bir aşacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*