SEÇİM ÇALIŞMASI AKÇATEKİR’DEN BAŞLADI

Milliyetçi Hareket Partisi Pozantı İlçe Teşkilatı seçim çalışmalarına Akçatekir Mahallesinden başladı.

Geçtiğimiz Cumartesi günü Akçatekir Mahallesine tüm gününü ayıran ilçe teşkilatı, girmedik esnaf, tokalaşmadıkları vatandaş kalmadı. İlçe Başkanı Durmuş Taşpınar öncülüğündeki esnaf ve vatandaşla buluşma gezisine Belediye Başkanı Mahmut Sami Baysal, meclis üyeleri Adil Çakmakçı, Murat Kutlu, Pozantı Ülkü Ocakları Başkanı Şaban Adıgüzel ve MHP İlçe yönetimi katıldı.

İki aydan az bir zaman dilimi kalan genel seçimler öncesinde birlik ve beraberlik ele alınarak tüm esnaflara selam verilip hayırlı olsun dileklerinde bulundular. Belediye Başkanı Mahmut Sami Baysal, yayla sezonunun açılmasından dolayı esnaflara bol kazançlar diledikten sonra esnafın sorunlarını ve sıkıntılarını da dinleyerek bu yılki yapılacak olan çalışmalar hakkında vatandaşı bilgilendirdi.

Akçatekir mahallesinde tokalaşmadık el bırakmayan MHP İlçe Teşkilatı vatandaşlarla buluşarak 24 Haziran’da gerçekleştirilecek olan genel seçimlerin çok önemli olduğunu, iç ve dış düşmanlara karşı birlik ve beraberlik yolunda kenetlenerek aynı çatı altında toplanmak için vatandaşı bilgilendirdiler.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*