ŞEHADETİNİN 1. YILINDA ŞEHİT ERHAN KONUK İÇİN MEVLİT OKUTULDU

6 Ağustos 2017 tarihinde Şehit olan Özel Harekât Polisi Erhan Konuk için şehadetinin birinci yılında ailesi tarafından mevlit okutuldu. Mevlit programına Gölbaşı Özel Harekât Dairesi Başkanlığında hain Fetö’nün darbe girişimi sebebiyle çıkan çatışmada şehit olan Şehit Ahmet ve Mehmet Oruç’un babası Hacı Ali Oruç’da katıldı.

6 Ağustos 2017 tarihinden Hakkâri’nin Şemdinli ilçesinde çıkan çatışmada Pozantılı 26 yaşındaki Özel Harekat Polisi Erhan Konuk şehit olmuştu. Ailesi Fehmi ve Nuray Konuk tarafından şehit oğullarının anısına şehadetinin birinci yılında mevlidi şerif okuttu.

Zafer Mahallesi Kervan Sokaktaki evlerinin önünde gerçekleştirilen mevlit programına Pozantı Kaymakamı Taner Tengir, Belediye Başkanı Mustafa Çay, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Mehmet Durmuş, İlçe Emniyet Müdürü Fatih Uyguralp, İlçe Müftüsü Seyfullah Aruk, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluş başkanları ve yüzlerce Pozantılı’nın yanı sıra Gölbaşı Özel Harekât Dairesi Başkanlığında hain Fetö’nün darbe girişimi sebebiyle çıkan çatışmada şehit olan Şehit Ahmet ve Mehmet Oruç’un babası Hacı Ali Oruç’da katıldı.

ŞEHİT NİŞANLISI NUR AYAZ GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Şehit Özel Harekât Polisi Erhan Konuk için okutulan mevlit sonrasında Aşçıbekirli Mahallesinde bulunan kabri de ziyaret edildi. Kabir ziyaretinde Şehidin nişanlısı Nur Ayaz’ın dualar edip gözyaşı dökmesi ve nişanlısının acısını daha dün gibi yüreğinde hissetmesi görenlerin yüreklerini dağladı. Baba Fehmi Konuk ve anne Nuray Konuk oğullarının kokusunun daha dün gibi burunlarında olduklarını belirterek gözyaşı döktüler. Baba Fehmi Konuk ve anne Nuray Konuk’u Kaymakam Taner Tengir ile Belediye Başkanı Mustafa Çay teselli etti.

OĞULSUZ OLUR DA VATANSIZ OLMAZ KAYMAKAMIM

Şehidin mezarı başında İlçe Müftüsü Seyfullah Aruk tarafından dua okunduktan sonra Gölbaşı Özel Harekât Dairesi Başkanlığında şehit olan Ahmet ve Mehmet Oruç’ın babası Hacı Ali Oruç kısa bir konuşma yaparak; “Elbette ki acımız çok büyük ve bu acı ne benden ne de Fehmi gardaşımın yüreğinde asla dinmeyecek. Lakin oğulsuz olunurmuş da vatansız asla olunmazmış. Bizim oğullarımız vatan uğruna şehit oldu. Allah bize de vatan uğruna şehit olmayı nasip etsin. Yeter ki vatanımıza ve milletimize bir zeval gelmesin.” Dedi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*