Tansiyonu yüksek maçı Pozantı Belediyespor kazandı: 2-0

Süper Amatör Lig Şampiyonlar Grubu Play Off maçları kıran kırana geçiyor.

Muharrem Gülergin Stadı’nda oynanan günün ilk karşılaşması olan Pozantı Belediyespor ve Baklalıspor maçına peş peşe çıkan kırmızı kartlar damgasını vurdu.

Tarık Güldal, Adil Şanlı ve Halil Refik Çetin hakem triosunun yönettiği maçta Baklalıspor’da, çift sarı karttan Recai Can Yıldırım, sahaya girdikleri için Kulüp Başkanı Murat Mert, Teknik Direktör Ayhan Yıldırım ve hakeme itiraz eden Ahmet kırmızı kart görerek saha dışına gönderildi.

İlk yarıda karşılıklı ataklar sonuçsuz kalsa da oyundaki elektriklenme giderek arttı. 45-2’de, Baklalıspor’da Recai Can Yıldırım’ın ikinci sarı karttan oyundan atılmasına tepki gösterilince saha bir anda elektriklendi. Oyuncularını ikna etmek için sahaya giren Baklalıspor Teknik Direktörü Ayhan Yıldırım ve Kulüp Başkanı Murat Mert de kırmızı kartla oyundan atılınca tansiyon iyice yükseldi. Orta Hakem Tarık Güldal’a sözlü tepki gösteren Başkan Murat Mert sinir krizleri geçirerek fenalaştı. İlk müdahale yedek kulübesindeki koltuklar üzerinde sağlık görevlisi tarafından yapıldı. Daha sonra çağrılan ambulansta da bir süre tedavi gören Başkan Murat Mert maç boyunca tel örgüler ardından hakem triosuna tepkisini sürdürdü.

İlk yarı 0-0 sona erdi

İkinci yarıda da 10 kişi kalmasına rağmen Pozantı Belediyespor kalesini sık sık yoklayan Baklalıspor’da Emrah, ceza sahası içinde Pozantı Belediyespor’dan Şerafettin’i düşürünce hakem Tarık Güldal tereddütsüz beyaz noktayı gösterdi. Penaltı atışını kullanan Can, güzel bir vuruşla kaleci Engin’in uzandığı köşeden topu ağlara gönderdi: 1-0.

 

  1. dakikada Baklalıspor yedek kulübesinde oturan oyuncu Ahmet, yan hakem Adil Şanlı’nın uyarısı üzerine orta hakem Tarık Güldal tarafından kırmızı kartla oyun dışına gönderildi. Maçın normal süresi 1-0 Pozantı Belediyespor lehine sonuçlandı. Orta Hakem Güldal +10 dakika süre ekledi. Herkes maçın bu sonuçla bitmesini beklerken, 90+10’da Mehmet Ali şık bir golle durumu 2-0’a getiren golü attı.

Golden hemen sonra maçı bitiren hakem Tarık Güldal’a bir süre daha tepki gösteren Baklalıspor yönetim, teknik heyet ve futbolcuları daha sonra dışarı çıkarıldı.

Bu sonuca göre Pozantı Belediyespor puanını 6-‘ya çıkardı. Baklalıspor ise 1 puanda kaldı.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*