Teknik Direktör Orhan Közig, futbolcularına sahip çıktı

Süper Amatör Lig A Grubu lideri Pozantı Belediyespor Teknik Direktörü Orhan Közig, Anadolu 19 Mayısspor maçında oyuncularının ‘aslan gibi’ mücadele ettiğini söyleyerek, futbolcularına sahip çıktı.

 

Maçın ilk dakikasından 90+7’ye kadar üstün futbol oynayan tarafın kendileri olduğunu belirten Közig, “Pozisyon bulan, 2-0’ı yakalayan biz olduk. İlk yarı 3-4 tane net gol pozisyonumuz vardı. İkinci yarıda yine 2-3 net gol pozisyonu yakaladık. Çocuklar yürekleriyle oynadılar ama savunmada yapmış olduğumuz kişisel hatalardan dolayı iki gol yedik. Maçın da skoru bu zaten. Bazen olmadı mı olmuyor” şeklinde konuşarak ‘kısmet’ dediklerini ifade etti.

 

En azından takip edilen takım olmaya devam ettiklerine vurgu yapan Pozantı Belediyespor Teknik Direktörü Orhan Közig, “Yani lideriz. Liderliğe ortak olmak isteyen rakiple oynadık. Güzel bir maç oldu. İki takımı da tebrik ederim. Bizim çocuklar gerçekten her geçen gün üstüne koyarak oynuyor. İyi oynadılar. Kötü oynayarak bu sonucu alsak tamam diyeceğim ama golleri kişisel hatalarımızdan dolayı yedik. Onları da hafta içindeki antrenmanlarda gidermeye çalışacağız. Ama futbol bu. Hata olmazsa gol olmaz. Hata mutlaka oluyor” diye konuştu.

 

Önümüzdeki hafta Pazar günü sahalarında Şampiyon Çocuk’la oynayacaklarını hatırlatan Közig, “Bu maçtan sonra ilk yarı bitiyor. İki haftalık aradan sonra Yapı Meslek’le oynayacağız. Yani, lig yeniden başlayacak. Anadolu 19 Mayısspor’u yenmiş olsak, çok büyük averaj olacaktı. Yapı Meslek ve Anadolu 19 Mayısspor’un da bizim gibi 14’er puanı var. Onlar da iyi takım” şeklinde konuşarak, en az hata yapan takımın şampiyonluğu göğüsleyeceğini ifade etti.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*