TENGİR’DEN POZANTI ŞEHİTLERİNİN AİLELERİNE ZİYARET

Pozantı Kaymakamı Taner Tengir İlçe Emniyet Müdürlüğüne yapılan saldırı sonucu şehit olan polislerin ailelerini ziyaret etti.

31 Temmuz 2015 yılında terör örgütü tarafından Pozantı İlçe Emniyet Müdürlüğüne yapılan hain saldırı sonucu polis memurlarından İsa İpek ve Serdar Kazar şehit olmuştu. Pozantı Kaymakamı Taner Tengir Pazartesi günü şehit olan İsa İpek ve Serdar Kazar’ın Adana’da yaşayan ailelerini ziyaret etti.

Kaymakam Tengir’e şehit ailelerine yaptığı ziyareti sırasında Adana İl Emniyet Müdür Yardımcısı Mehmet Erdal Cilasun ve Pozantı İlçe Emniyet Müdürü İrfan Uzay’da eşlik etti.

Şehit Polis Memuru Serdar Kazar ve İsa İpek’in aileleri Kaymakam Taner Tengir’e yaptığı ziyaretten dolayı teşekkür etti.

Kaymakam Tengir ise; sizleri unutmamız mümkün değil, siz oğullarınız bu vatanın elden gitmemesi için, göklerde dalgalanan bayrağımızın yere inmemesi için hain terör örgütü ile göğüs göğse kahramanca savaştılar, yaralı oldukları halde ilçe emniyet müdürlüğümüzü teslim etmemek için var gücüyle çatıştılar. Onlar şahadete eriştiler. Eğer bu vatan bunca düşmana karşı ayaktaysa vatanı gece gündüz yağmur çamur demeden koruyan emniyet güçlerimiz ve kınalı kuzu askerlerimiz sayesindedir”. Dedi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*