TİYATROCU KAFE AÇILDI

Pozantı Belediyesi Tiyatro Ekibinin yıllardır oyuncusu olan ve her çıktığı oyunda insanları kahkahaya boğan Arzuhalci Murat Mergen, farklı bir iş ağıyla Pozantı’nın ihtiyacını karşılamak istiyor.

İlçenin sosyal aktivite yapılacak mekânlarının az olduğunu düşünerek bir kafe açan ve bu kafeye de yıllardır Pozantı Belediyesi Tiyatro Ekibinde yer almasından dolayı Tiyatrocu Kafe adını vermesi oldukça dikkat çekti.

Tiyatrocu Kafe’nin açılışı geçtiğimiz günlerde Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay ve Esnaf Odası Başkanı Yunus Aytekin’in katılımıyla gerçekleştirildi. Açılışın yağmurlu bir güne denk gelmesi katılımcıları biraz üzse de mekânın iç tasarımı Belediye Başkanı tarafından oldukça beğenildi. Özellikle Pozantı Belediyesi Tiyatro Ekibinin yıllar önce sergilemiş oldukları oyunların ve bugüne kadar tiyatroya değer vermiş ve ebediyete intikal etmiş oyuncuların rengârenk fotoğraflarıyla dolu olması görenleri duygulandırıp eskiye götürüyor.

Tiyatrocu Kafe’nin Sahibi Murat Mergen’e, bol kazançlar dileyen Başkan Mustafa Çay, Kafenin iç mekânındaki tasarım ve fotoğrafları çok beğendiğini, fotoğrafların oynanan tiyatrolardaki eski anıları yâd ettiğini dile getirerek böylesi sosyal tesisin, hizmete girmiş olmasının Pozantı için kazanç olduğunu, başta gençlik ve öğrenciler olmak üzere bu sosyal mekâna destek olmalarını ifade ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*